Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege Sahil Kentlerinden İstanbullulara Seçmenlere Esprili Dille ‘Gelmeyin’ Paylaşımı!

YSK’nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararını almasının ve yeni seçimin 23 Haziran’da yapılacağının açıklanmasının ardından Ege’nin tatil kentlerinin belediyeleri sosyal medyada esprili bir dille İstanbullulara ‘seçim günü gelmeyin, oyunuzu kullanın’ mesajı verdi.

YSK'nın İstanbul seçimlerinin yenilenmesi

Yüksek Seçim Kurulu’nun İstanbul seçimleri hakkında iptal kararı vermesinin ardından, gözler yeniden yapılacak olan seçimin tarihine çevrilmişti. 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi Ege Sahil kentlerinden de Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek geldi. Ege’nin farklı illerine bağlı sahil kentleri 23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul seçimleri öncesi, sahillerini seçim günü İstanbul’dan gelecek misafirlerine ‘tadilattayız, kar yağacak, kar ve kum fırtınası olacak, demokrasi tadilatı nedeniyle kapalıyız’ gibi esprili gerekçelerle İstanbullu seçmen vatandaşların tatile gelmemesini istedi. Oy kullanmanın önemi vurgu yapmak için esprili bir dille İstanbullu vatandaşların oy kullanma görevini yerine getirmesi için tavsiyelerde bulundu.

SOSYAL MEDYADA TREND OLDU!

İlçe belediye hesaplarının sosyal medyada yaptığı bu esprili paylaşımlara vatandaşlardan da büyük destek geldi. Sosyal medyada ortaya çıkan bu yüz güldüren paylaşımlar, adeta sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ege’nin tatilcileri ağırlayan ilçelerin belediyelerinden yapılan, esprili paylaşımlar:

Bodrum Belediyesi:

Datça Belediyesi:

Fethiye Belediyesi:

Kuşadası Belediyesi:

Marmaris Belediyesi:

Çeşme Belediyesi:

Dikili Belediyesi:

Selçuk Belediyesi:

Seferihisar Belediyesi:

Didim Belediyesi: