Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Erzincan’ın kültürel zenginlikleri Denizli’de sergilendi! Erzincan Kültür Festivali sona erdi

Denizli’de gerçekleştirilen Erzincanlılar Yöresel Ürünler Tanıtım Festivali sona erdi. Denizlililer ve Denizli’de yaşayan Erzincanlılar festivale yoğun ilgi gösterdi.

Denizli’de gerçekleştirilen Erzincanlılar Yöresel

Denizli Erzincanlılar Derneği tarafından düzenlenen Erzincan Yöresel Ürünler tanıtım Festivali geçtiğimiz Perşembe günü başlamış ve Cumartesi günü Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türkiye Değişim Patisi Denizli İl Başkanı ve misafirlerin katılımı ile açılışı gerçekleştirilmişti.

Erzincan yöresine ait ürünlerin yer aldığı festivale Denizli’de yaşayan Erzincanlılar ve Denizlililer yoğun ilgi gösterdi.

Erzincan’nın kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı festival renkli görüntülere sahne oldu. Erzincan yöresinde yetişen meyveler, kurutulmuş meyveler, meyvelerden yapılan meyve kesmeleri, yöreye özgü bal, kaymak, tereyağ, sucuk, kete, pestil gibi çok sayıda ürün festivalde yerini aldı. Erzincanlı sanatçılar Ahmet Yiğit, Canan Çağlı, Zafer Toprak sahne aldı.


Güzel bir festival oldu diyen Denizli Erzincanlılar Derneği Başkanı Mustafa Akyürek “Erzincan’da yetişen ürünleri Erzincanlı esnaflarımız buraya getirdi, stantlarında sergilerdiler. Erzincanlı hemşehrilerime ve Denizlili kardeşlerimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Seneye daha güzel bir festival yapmak için şimdiden kolları sıvadık. Bu kardeşlik köprüsü hiç bozulmasın inşallah” dedi.