Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“GECELERİ UYKU UYUYAMIYORUZ”

Acıpayam Platformu Sözcüsü Nadi

Acıpayam Platformu Sözcüsü Nadi Kılınçarslan, basın mensupları ile bir araya geldi. Kılınçarslan, ön seçim sözü verilmesine rağmen bu sözün tutulmadığını belirterek, “Geceleri uyku uyuyamıyoruz” dedi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde (DGC) düzenlenen toplantıda CHP Pamukkale Başkan Aday adayı İlhan Özcan, platform üyeleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

2023 genel seçimler sonrasında değişime destek verdiklerini söyleyen Nadi Kılınçarslan, “Değişim olacak, ön seçim olacak” söylemleri dikte edildi. Hepiniz şahitsiniz. O umutlarla partiyi büyük bir moralle destekledik. Seçimler yaklaştıkça il ve ilçelerde ön seçim olur düşüncesi ile birçok kişi CHP’den aday adayı oldu. Ama bu sözü veren hem il, ilçe yöneticileri hem de genel merkez, 2 ay gibi kısa bir sürede 180 derece U dönüşü yaparak bu düşüncelerinden uzaklaştığını görüyoruz. Bu parti biat kültürü ile yetişmiş insanların partisi değildir. Bu partideki insanlar koyun sürüsü değildir” dedi.

Kılınçarslan, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

“KENDİ BACAĞINIZA KURŞUN SIKARSINIZ”

“Verilen sözün değerinin ne olduğunu herkes bilmelidir. Şimdi bu dönüş sonucu ne yazık ki pek çok yanlış yapıldı. İl başkanlığı ilçeleri gezerek aday adaylarını bir adaya indireceklerini, anlaşamazlarsa ön seçim yapacaklarını söylediler. Biraz zaman geçince kanaat önderleri ile görüşme yapacaklarını söylediler. Adaylarımızın toplumda karşılığının olup olmadığını araştıracaklarını belirttiler. Biraz daha zaman geçti anket çalışması yapacağız dediler. Adayları bire düşürmek için genel merkeze adaylar çağırıldı. Söz verdiniz, bu nedenle birçok kişi aday adayı oldu, kendi bacağınıza kurşun sıkarsınız. Bunu sakın yapmayın!

“SİYASETİN DE KANUNLARI VARDIR”

Denizli’ye bakıyoruz; partinin aday adayları var. Ama bu adayların hiçbirisi beğenilmiyor, başka adayların ismi geçiyor. Bunun usulü yanlış. Siz ciddi bir parti değil misiniz? Aday adaylarına gönül vermiş insanlar var. Sadece adayları değil; seçmeni de küstürüyorsunuz. Siz seçimi böyle mi kazanacaksınız? Siyasetin de kanunları vardır!

“DERHAL BU YAPTIKLARI HATALARDAN DÖNSÜNLER”

Buradan genel merkezimize sesleniyoruz: derhal bu yaptıkları hatalardan dönsünler. Bizi kendi partimizle atışır vaziyete düşürmeyin. Yapılacak olan şey bellidir. Tarafsız, şeffaf bir yönetim anlayışı ile adaletli, demokratik kimliğe bürünmeleri lazım. Bu partinin tüzüğünde ön seçim vardır.

Doğru, sağlıklı bilgiler gelir diye güvendik, dün akşamki haberleri biliyorsunuz. Geceleri uyku uyuyamıyoruz. Yanlışlar üzerine binerek, çoğalarak gidiyor”.