Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güneş Enerjisiyle Faturalarınızı Düşürün! Isınma Masraflarınızı Unutun!

Pamsolar, teknolojik ürünlerde öncü

Pamsolar, teknolojik ürünlerde öncü rolünü sürdürüyor. Pamsolar Güneş Enerji Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaplan özellikle doğal gazın ulaşmadığı kırsal bölgelerde, ısıtma ihtiyaçlarını karşılamak için hava kaynaklı ısı pompalarını halkla buluşturmaya odaklandıklarını dile getirdi.

Isı pompaları hakkında bilgiler veren Kaplan: “Avrupa’nın soğuk bölgeleri olan İsveç ve İsviçre Alpleri’nde uzun yıllardır kullanılan bir teknoloji. Biz Pamsolar olarak bu teknolojiyi ülkemizde yaygınlaştırarak çevre dostu ve ekonomik ısıtma çözümleri sunuyoruz.” dedi.

Isı Pompasının Avantajları Nedir?

Örneğin, doğalgazın olmadığı bir bölgede kömürle ısınma maliyetinin 30 bin TL olduğu bir senaryoda, ısı pompaları yüzde 30-40 arasında daha ekonomik bir çözüm sunuyor. Üstelik, bu tasarruf, kömür ve odun gibi yakıtların kullanımından doğan çevresel sorunları da ortadan kaldırıyor. Isı pompaları, elektrikle çalışarak sürdürülebilir bir ısıtma alternatifi sunuyor.

Pamsolar, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyerek Alman hizmet kalitesi ile hizmet veriyor. Yenilikçi teknolojileri halkımızla buluşturarak yaşam kalitesini artırmaya devam ediyor.