Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güneşi Kullanabilenler Para Ödemiyor

Denizli’nin önde gelen güneş

Denizli’nin önde gelen güneş enerji sistemleri firması, Pamsolar Güneş Enerji Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaplan ekolojik ev, uzaktan sulama sistemi ve elektrikli araçlar için şarj istasyonu hakkında Ege Yön TV’ye konuştu.

Ege Yön TV’de uzaktan sulama sistemi hakkında bilgiler veren Pamsolar Güneş Enerji Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaplan; “Kuraklık nedeniyle bölgemizdeki çiftçi arkadaşlarımız maalesef ki etkileniyor. İnanılmaz derece bir sıcaklık sıkıntısı var bu sene. Bunlar da tüm meyveleri, sebzeleri, gıda tedariğinde sıkıntı yarattı. Suyunu tam veremezseniz, ceviz yetiştirilen bölgelerde cevizlerin içi tam dolmuyor. Rekolte sıkıntısı meydana geliyor. Bu konuda çiftçi arkadaşlarımız kuyu kazdırıyorlar. Daha sonra bize başvuruyorlar. Bu kuyunun başına da biz son teknoloji güneş panelleri, diğer ekipmanlar ve uzman kadromuzla birlikte gidiyoruz ve kurulumunu gerçekleştiriyoruz. Çiftçimiz memnun, ürünlerini rahatlıkla sulayabildiği için. ” ifadelerini kullandı.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayın!

“Köylere Geri Dönüş Konusunda Katkımız Oldu”

Uzaktan sulama sistemlerinin faydalarından bahseden Kaplan; “Bu sistemin endirekt faydası da var. Genç arkadaşlarımız köyde ekonomi döngüsü yok diye şehre göçmeye karar vermişlerdi. Malum, şehirde yaşamanın getirdiği maddi sıkıntılar, psikolojik sıkıntılarla birlikte problemler yaşandı. Şimdi köylere geri dönüş projesi gibi bizim de bu konuda küçük bir katkımız oldu.” dedi.

Güneş Panelleri, Ekonominizi Güçlendiriyor

Çatılara kurulan güneş panelleri ve ısı pompaları sayesinde evlerin hem elektrik ihtiyacı hem de ısınma ihtiyaçları karşılanabiliyor. Bu sistemler, yenilenebilir enerji kullanarak ev sahiplerine sürdürülebilir bir yaşam sunuyor. Ayrıca, evlere entegre edilen elektrikli araç şarj istasyonları sayesinde, akaryakıt masrafları da ortadan kalkıyor. Böylece, ev sahipleri hem elektrik hem de ısınma giderlerinden tamamen kurtulabiliyor, çevre dostu bir yaşam tarzı benimseyebiliyorlar.