Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakimlik ve Savcılık sınav sonuçları açıklandı mı

Hakimlik ve savcılık sınavı

Hakimlik ve savcılık sınavı sonuçları açıklandı mı sorusu sıcak bir gündem maddesi olarak yanıt bekliyor. 26-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen sınava ilişkin ÖSYM’nin sonuçların açıklanacağı tarihin duyurulması, tüm gözleri ÖSYM Adalet Bakanlığı sınav sonucu sorgulama ekranı yönüne çevrilmesine yol açtı. Peki, Hakimlik SAVCILIK Sınavı 2023 sonuçları ne zaman açıklanacak? 26. dönem hakim savcı adayları listesi ne zaman yayınlanacak? İdari Hakimlik mülakat sonuçları 2023 ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde. 

Hakimlik Savcılık Sınavı 2023 Sonuçları Açıklandı mı?

ÖSYM’den daha önce açıklanan takvime göre Hakimlik SAVCILIK Sınavı sonuçları açıklandı mı sorusu yeniden gündeme geldi. ÖSYM takvimine göre Adalet Bakanlığı adli ve idari yargı sınavları 26 ve 27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Daha önce belirlenen takvime göre Hakimlik Sınav sonuçları 2023 27 Aralık tarihinde açıklanması bekleniyor. 

Adalet Bakanlığı Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Hakimlik savcılık sınavı sonuçları için geri sayım sürerken, tüm adayların en büyük merakı Adalet Bakanlığı sınav sonuçları nasıl öğrenilir sorusu olmaktadır. Hakimlik sınav sonuçları, her sınav için ayrı ayrı olarak açıklanacak. 26. dönem hakim savcı adayları listesi için sorgulama, ÖSYM’nin internet sayfası üzerinden yapılabilecek. 

Adalet Bakanlığı sınav sonuçları için adayların adreslerine resmi sonuç belgesi gönderilmeyecek ve internet sayfası üzerinden bildirilen sonuçlar tebliğ hükmünde kabul edilecek. 

Hakimli Ve Savcılık Sınav Sonuçları Açıklandı Mı?

Hakimlik ve savcılık sınav sonuçları açıklandı mı sorusunun cevabı kısa süre içinde verilecek. hakimlik ve savcılık sınav sonuçları açıklandı diye düşünenler, internet sitesi üzerinden sorgulamaya başladılar bile. Sorgulama için ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresi kullanılabilecek.

Aydın haberleri için tıklayın!