Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Tatlıses’in Cumhurbaşkanı Erdoğan anısı İzmirlileri güldürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir’de Ege Üniversitesi’nden bulunan cami açılışının ardında nİmzir ziyaretlerini sürdürdü. AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda partililer ile bir araya gelen Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbrahim Tatlıses ve AK Parti İzmir Milletvekilleri ile vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de Ege

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir ziyareti kapsamında dün İzmir’de yoğun bir program gerçekleştirdi. İlk olarak Ege Üniversitesi kampüsünün içinde bulunan Bilal Saygılı Camii’nin açılışını gerçekleştiren Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, Eski Meclis Başkanı Binali Yıldırım, Ak Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Ceyda Bölünmez Çankırı, Alpay Özalan, Atilla Kaya ve Necip Nasır ile birlikte partililere katılan ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı’nda partililere seslendi.

TATLISES’İN SÖZLERİ İZMİRLİLER GÜLDÜRDÜ

Gerçekleştirilen buluşmada en çok dikkat çeken anlardan biri ise İbrahim Tatlıses’in mikrofonu eline aldığı anlar oldu. Erdoğan ile bir anısını anlatan Tatlıses, “Sayın Başkan dedi ki ‘Kaydın hayırlı olsun’ Ben de ses kaydı anladım. Anlamamışım şarkı olarak anladım. Onun için Türkiye bizimdir, İzmir bizimdir. Sahip çıkalım yalnız bırakmayalım” dedi.

https://twitter.com/YolTV/status/1197899022670938121

ERDOĞAN: CHP BUNLARIN FARKINDA DEĞİL

Parti binasından balkon konuşması yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan tüm İzmirli kardeşlerime selam ve sevgilerimi iletiyorum. İzmir’in ilçelerindeki, mahallelerindeki her bir vatandaşıma selamlarımı gönderiyorum. Yaklaşık 8 ay sonra efelerin efesi, İstiklalimizin mimarı İzmir’de bulunmaktan mutluluk duyuyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde partimize ve Cumhur İttifakımıza oy veren tüm gönül kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Siz teşkilatımızın fedakarlıkları gayretleri için şahsım ve partim adına tebrik ediyorum. Verdikleri destekle İzmir’de yüzde 39 bir oy oranı elden etmemizi sağlayan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Büyükşehir vasıtasıyla getirmek istediğimiz hizmetler için bu oran yeterli olmadı. Bizim anlayışımızda küsme, darılma hele hele vatandaşı suçlama gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Siyasette de daima nefsimizi hesaba çekiyoruz. Eksiklerimizi ve yanlışlarımızı telafi etmeye çalışıyoruz. Sürekli kendimizi yenileyerek geliştirerek geldik. Rehavete kapılamayız. Herkes kızsa darılsa üzülse bile biz bu şekilde asla davranamayız. Siyaseti ikbal kapısı olarak değil, milletimize hizmet vesilesi olarak görüyoruz. Ülkemize ve milletimize ve tüm dünyadaki kardeşlerimize hizmet etme sorumluluğumuz var. Milyonlar Türkiye’den, sizlerden bizlerden bunu bekliyor. Mazlumlar, mağdurlar sizden bizden bunu bekliyor. Türkiye’ye 2023 hedefleri 2053, 2071 vizyonuyla buluşturmak için milletimize söz verdik. Bu hareketi günlük siyasetin kavgalarına hapsetmeye çalışanlar her defasında hayal kırıklığı yaşadılar. AK Parti’yi geçmişin kalıplarıyla tanımlamaya çalışanlar hüsrana uğradılar kavgayı siyaset merkezine yerleştirenler bizim aramızdaki şu sarsılmaz muhabbeti anlayamadılar. Bizim özümüzde tüm makamlar geçicidir. Bunlar hepsi milletimizin bize verdiği emanettir. Bu CHP bunların farkında değil” dedi.