Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İki Şehrin Çocukları: Ortak Bir Hayal Peşinde

Denizli’de yeni kurulan Sarızeybek

Denizli’de yeni kurulan Sarızeybek Spor Kulübü genç ampute futbolculara umut oluyor. Batman’dan ailesini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen 12 yaşındaki Hanefi Özcan Ampute A Milli Takımı’nın kalesini korumayı hayal ediyor. Bir diğer genç yetenek olan Muhammed Hamza Yıldız, Denizli’de Sarızeybek Spor Kulübü’nde forma giyerek kendini kanıtlayarak hayallerine ulaşmayı hedefliyor.

Denizli’de yeni kurulan Sarızeybek Spor Kulübü, ampute futbolu için gençlere umut olmaya devam ediyor.Yeni sezonda Ampute Futbol 2. Lig’de mücadele edecek olan Denizli temsilcisi genç yeteneklerin hayallerini gerçekleştirmesi için de büyük bir şans olacak.

Batman’ı Hayalleri İçin Terk Edip, Tek Başına Denizli’ye Geldi

Sarızeybek Spor Kulübünde forma giymek için Batman’dan sevdiklerini geride bırakarak Denizli’ye gelen 12 yaşındaki kaleci Hanefi Özcan, ” Futboldaki hayalim milli takıma gitmek, orada bir sürü kupa kazanmak, Batman’dan Denizli’ye futboldaki hayallerimi gerçekleştirmek için geldim.” dedi.

Muhammet Hamza’nın Hedefi Avrupa

Sarızeybek Spor Kulübü’nün diğer genç yeteneği Muhammet Hamza Yıldız defans bölgesinde kendine güvendiğini söylerken, ” İki yıl önce ampute futbola başladım, geçen sene ağustos ayında Polonya’ya kamp için gittim. Şu ana kadar Denizli Engelliler Ampute Futbol Kulübün’de oynadım, artık Sarızeybek Spor kulübünde oynacağım. Hedeflerim milli takımda forma giymek ve avrupadaki takımlarda oynamak.” ifadelerini kullandı.

Başkan Ramazan Altuğ, ”Denizli’deki Engellilerin Bu Kulübe İhtiyacı Var”

Sarızeybek Spor Kulübüyle beraber ampute futbolu Denizli’ye geri getirdiklerini söyleyen Sarızeybek Spor Kulübü Başkanı Ramazan Altuğ, ” Bu iki genç arkadaşımız bizim Junior klasmanında oyuncularımız. Muhammed Hamza 2023 yılında zaten bir avrupa macerası yaşamıştı. Önümüzdeki yıl için Hanefi’yi de hazırlıyoruz. Onu da avrupaya göndermek hedefimiz. Bunun yanı sıra bir üst klasmanda genç milli takım düzeyinde sporcularımız var, inşallah onları da eylül ayında genç milli takım kampına göndereceğiz. Bizim amacımız Denizli’de ampute fubol sayesinde birilerinin hayatını değiştimek, birilerinin hayatına dokunmak istiyoruz.

Sarızeybek Spor Kulübü Ulusal Ligde Denizli’yi Temsil Edecek

Sarızeybek Spor Kulübü’nün Denizli’yi ulusal arenada temsil edeceğini bildiren Altuğ, ” Biz Denizli’de yerel bir ligde oynamıyoruz, biz ulusal bir ligde oynuyoruz. Evet ikinci ligde oynayacağız ama ulusal bir ligde oynayacağız. Bunun ciddi maliyetleri var, dışardan göründüğü kadar kolay değil. O yüzden takdir değil destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haberin videosunu linkten izleyebilirsiniz.