İYİ Parti’den DGC’ye Ziyaret

İYİ Parti’den DGC’ye Ziyaret
Yayınlama: 11.01.2018
A+
A-

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC), İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda sohbet toplantısı düzenledi.

Toplantıya İYİ Parti Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, İYİ Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Veli Çıtışlı ve Hasan Akgün, Merkezefendi ve Pamukkale ilçe teşkilatları, üyeler, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı ve basın mensupları katıldı.

”Bizi Unutmayan Dostlarımıza Teşekkür ederim”

Toplantıda konuşan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında etkinliklerimiz sürüyor. Bugünde Denizli’de bulunan kurum ve kuruluşarımızın basına verdiği destek ve ilgi devam ediyor. Bu anlamda gazetecilerimizi bu anlamlı günde hatırlayan, arayan, soran ve iyi dileklerini gönderen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugünde İYİ Parti Denizli İl Yönetimiyle bir araya geldik. Bu anlamda Denizli İYİ Parti İl teşkilatına, Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatlarına çok teşekkür ediyorum. Gazeteciler olarak sorunlarımızı birçok platformda dile getirme fırsatı bulduk. Son dönemde yaşanan özellikle yerel gazeteler için uygulanan ‘borcu yoktur’ kağıdı istenmesi konusundaki sorun çözüldü. Sorunlarımız gün geçtikçe büyüyor ama teknoloji bu anlamda basının tüm kitlelere yaygın bir şekilde ulaşmasına ve hızlı bir şekilde halkın haber alma ihtiyacının hızlı bir şekilde karşılanmasını sağlıyor. Bizi unutmayıp, bizi hatırlayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

‘Ne asaya, ne Musa’ya’

İYİ Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Hasan Akgün, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum. Gazeteci olarak Denizli halkının gözü, kulağı, dili ve her şeyisiniz. Bazen az duyabiliyorsunuz ama yine de duyuyorsunuz. Az konuşabiliyorsunuz ama bizden daha iyi konuşuyorsunuz. Bazen ağır aksak yürüyorsunuz ama Bizden daha iyi ilerliyorsunuz. Bu cümleleri halk olarak sizlere aktarıyorum. Gerçekten çalışma hayatınızda sadece ekonomik yönden değil, bazı sosyolojik yönden de zorluklar içinde olduğunuzu biliyoruz. ‘Ne asaya, ne Musa’ya’ diye bir söz vardır; bunun iki tarafınıda nasıl eşit mesafede dengeleri tutturabilirsiniz, artık o sizin meziyetlerinize bağlı. Ama her şartta ve durumda nasıl olursa olsun, siz Denizli halkının, bizlerin; dili, kulağı ve sesisiniz. Bu bizlerin tarafından böyle görülüp, böyle biliniyor. Bazen istemeden bir siyasi parti de olsan serzenişlerimiz biraz sert olabiliyor. Hata etmişsek affola. Bu vesileyle ben tekrar bize  zaman ayırdığınız için, bizi kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

”Ülkücülüğü terk etmedik, sadece gömlek değiştirdik”

İYİ Parti Denizli İl Başkan Yardımcısı Veli Çıtışlı, “Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. Sizler bizim burada kulağımız, gözümüz hemde konuşan ağzımızsınız. Bana ‘Neden siyasettesin’ diye sorduklarında, bende ‘Garibanın, haksızlığın gözü, kulağı, dili olmak için siyasetteyim’ diyorum. Önümüzdeki genel seçimlerde kesinlikle iktidar olacağız. İktidara geldiğimizde bir garibanın hakkını yediysek, bizim karşımıza çıkabilirsiniz, eleştirebilirsiniz. Hepimiz evlerimize gidip çoçuklarımızla yüzleştiğimizde, bilmeliyiz ki çocuklarımıza helal lokma getirdik, doğru yoldan geldik. Biz bu distürle, ülkücülükle büyüdük. Ülkücülüğü terk etmedik, sadece gömlek değiştirdik. Hayatımız boyuncada bu yönde devam edeceğiz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.