Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Buca’da küçük çocuğu ölümden kurtaran esnaf Erkan Kırceylan o anları anlattı

İzmir’a bağlı Buca ilçesinde bir markette hızlıca yola koşan çocuğu tutarak hayatını kurtaran kahraman esnaf Erkan Kırceylan o anları anlattı. Esnaf Kırceylan, “Çocuk öyle bir fırladı ki duracak gibi değildi. Çocuğu kurtarmak için sağa sola hiç bakmadım, kamyonun geldiğini bile fark etmedim ve ani refleksle çekip aldım” dedi.

İzmir'a bağlı Buca ilçesinde

İzmir’in Buca ilçesinde dün meydana gelen olayda süpermarkette annesinden kurtulan küçük çocuk bir anda yola doğru koştu. O anda yoldan hızla gelen kamyonetin önünde kurtaran esnaf 47 yaşındaki Erkan Kırceylan, günün kahramanı oldu. Kırceylan’ın gösterdiği davranış büyük takdir topladı.

KAHRAMAN ESNAFTAN ANNE BABALARA TAVSİYE

Olayı anlatan esnaf Erkan Kırceylan o an hiçbir şey düşünmediğini çocuğun bir anda koştuğunu görünce bir anlık refleksle çocuğu tuttuğunu söyledi. Kırceylan, aynı olayı 3 ay önce kendi kızında yaşadığını, ve ailelere küçük çocuklarının elinden bırakmaması gerektiğini söyledi.

‘ANİ REFLEKSLE ÇEKİP ALDIM’

Güvenlik kamerasına yansıyan anları da anlatan Erkan Kırceylan,
“Çocuk öyle bir fırladı ki duracak gibi değildi. Çocuğu kurtarmak için sağa sola hiç bakmadım, kamyonun geldiğini bile fark etmedim ve ani refleksle çekip aldım. Bu ikinci oldu. Üç ay önce kızımla da aynı şeyi yaşadım. Anne babalara tavsiyem çocukların ellerini bırakmasınlar” diye konuştu.