Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Buca’da Yakup B. eşi Sevgi P.’yi balta ile öldürdü!

İzmir’e bağlı Buca ilçesinde meydana gelen olayda Yakup B. tartıştığı eşini balta ile öldürdü ardından cinayeti polisi arayarak kendi ihbar etti.

İzmir'e bağlı Buca ilçesinde

İzmir’in Buca ilçesine bağlı Yeşilbağlar Mahallesi 637/58 Sokak’ta bulunan bir apartmanın 3. katında meydana gelen olayda alınan bilgiye göre, Yakup.P., eşi Sevgi P. (48) ile henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Yakup.P., karısı Sevgi P.’ye baltayla saldırdı. Sevgi P., eşinin balta ile saldırısında ağır bir biçimde yaralandı. Balta ile eşini ağır şekilde yaralayan Yakup B. kendini polise ihbar etti. Talihsiz kadının olay yerinde öldüğü belirlendi.

DAHA ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLAN KADIN ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKMİŞ!

Yakup ve Sevgi çiftinin daha önce de geçimsizlik ve şiddet nedeniyle kavgaları olduğu ve Sevgi P.’nin daha önce şikayetçi olup ardından şikayetini geri çektiği öğrenildi. Hayatını kaybeden kadının Y.P. ile 1’i engelli olmak üzeren 4 çocuğunun olduğu bilgisine ulaşıldı.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!

Olayın duyulmasının ardından Sevgi P.’nin yakınları sinir krizleri geçirirken, Savcının incelemesinin ardından olay yerinde hayatını kaybeden kadının cansız bedeni olay yerinden alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.