Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Derneği’nin İnternet Sitesi Denizlilileri Buluşturuyor

İzmir Denizlililer Derneği’nin internet sitesi olan izmirdenizlililerdernegi.com’da yenilikler Egeyön Haber farkı ile sürüyor. Dernek sitesi İzmir’deki Denizlilileri bir rehber ile bir arada toplamayı amaçlıyor.

İzmir Denizlililer Derneği'nin internet

İzmir Denizlililer Derneği’nin internet sitesi izmirdenizlililerdernegi.com, yenilikleri ile İzmir’de yaşayan Denizlilileri bir arada toplamayı hedefliyor. Dernek faaliyetlerinin, İzmir’de ticari hayatını sürdüren Denizlili İş insanlarının firmaları, videolar, röportajlar ve ziyaretlerden haberlerin yer alacağı site, interaktif bir biçimde İzmir’de Denizlilileri buluşturacak. Pazar günü gerçekleşen bahar kahvaltısı haberleri de sitede yerini alırken, basında yer verilen haberler de siteye eklendi. Ayrıca dernek üyelerinin de bilgilerinin yer alacağı bir rehber anlayışı ile düzenlenen sitede dernek üyeleri de dernek ile ilgili tüm bilgiye sahip olacak.

Egeyön Haber iş birliği ile sürdürülen çalışmalar, Egeyön Haber’in yanı sıra Dernek sitesinden de tüm Denizlililere hitap edecek bir portal olmaya devam edecek.