Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Denizlililer Dernek Başkanı Veli Kasap; “Bu tür hain girişimleri kınıyoruz”

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Konak Meydanı’nda etkinlik gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte İzmir Denizlililer Derneği’ de yerini aldı. Dernek Başkanı Veli Kasap, “Türkiye Cumhuriyeti’ne, demokrasiye yapılan hain girişimi kınadıklarını söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve

15 Temmuz 2016 yılında gerçekleşen, asker ve sivil 252 kişinin terör örgütü FETÖ mensupları tarafından şehit edildiği hain darbe kalkışmasının bertaraf edilişinin 8’nci yılında İzmir’de de anma etkinliği gerçekleşti.

Konak Meydanı’nı dolduran vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ile 15 Temmuz’u anarken Ege Sivil Toplum Birliği (ESTOB) etkinliğe 15 çadırla katıldı.

İzmir Denizlililer Derneği’de çadırları ile etkinlikte yerini aldı. Dernek Başkanı Veli Kasap, Türkiye Cumhuriyeti’ne ve demokrasiye yapılan her türlü saldırıya karşı olduklarını ve kınadıklarını ifade etti. Başkan Kasap, “8 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’ne demokrasiye yapılan hain girişimi kınıyoruz. Bu girişimi engelleyen kahraman askerlerimize ve Türk Halkına minnettarız. Bugün ülkemizde rahat bir şekilde yaşıyorsak 15 Temmuz’da verdiğimiz şehit ve gazilerimizin bunda emeği çoktur. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad olsun” dedi.

İzmir Valiliği tarafından organize edilen anma etkinliklerine her yıl katıldıklarını belirten Kasap, “Tüm STK’lar la burada renkdaşız. Onlarla birlikte bu etkinlikte halkımızla buluşup şehitlerimizi anıyoruz duygusal anlar yaşıyoruz şeklinde konuştu.