Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

88.İzmir Enternasyonel Fuarı ne zaman başlıyor?

İzmir Enternasyon Fuarı, 6-15 Eylül arasında 88.kez kapısını tüm Dünya’ya açıyor. Farklı sektörlerin buluşma noktası olan İzmir Enternasyon Fuarı, bu gün açılıyor. Geçmişten bu güne yeni gelişmeleri yenilikleri Türkiye’yle buluşturan fuar, ticari perspektifin ülkemizde gelişmesi için büyük bir olmaya devam ediyor.

İzmir Enternasyon Fuarı, 6-15

‘İzmir Enternasyonel Fuarı ne zaman başlıyor?’ sorunuza yanıtı haberimizde kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kapılarını Dünya ticaretine ve kültür alışverişine 6-15 Eylül tarihleri arasında İzmir’den kapı açacak olan fuar, geçtiğimiz sene Balkan ülkelerinden Sırbistan’ı konuk etmişti. Bu yıl ise İzmir Enternasyonel Fuarı’nın bu yılki konuğu Asya’dan Dünya pazarından elde ettiği olağanüstü başarısı ile bu gün Dünya’yı sarıp sarmalayan Çin Halk Cumhuriyeti olacak. Dünye ekonomisine yön veren Asyalı Dev konuk, özellikle son dönemlerde Dünya’da açtığı çığır ile dikkatleri üzerine çekiyor.Türkiye’de Enerji, Teknoloji, altyapı, lojistik, finans, madencilik ve telekomükasyon alanlarında yaklaşık 2 Milyar Dolar’a yakın yatırımı bulunan Asya devi, İzmir Enternasyon Fuarı ile kapılarını Avrupa’ya açmak istiyor. Çin Halk Cumhuriyeti Türkiye’nin Dünya’da üçüncü, Asya’da ise en çok iş yaptığı bir numaraları ortağı konumunda bulunuyor.

ÜLKE EKONOMİSİ İÇİN BİR KÖPRÜ İEF

İzmir Enternasyonel Fuarı, Cumhuriyet’in kurulduğu günden bu yana ticari hacmi yüksek sektörlerin gelişimi teşvik eden misyon ile ‘ticaret öncüsü’ olarak ön planda yerini almak istiyor. Fuar kapsamında organize edilen İzmir İş Günleri ikili görüşmeler ile önemli ticari bağlantıların kurulmasına da hizmet edecek. Fuarı’n ilk 5 gününde yapılacak olan görüşmeler ile birlikte Fuarı 88.yılında katılımcılarına yeni bir yatırım fırsatı yaratmayı amaçlıyor.

İEF İLE SANATA DOYACAKSINIZ!

İzmir’de Enternasyon Fuarı’nda ticaretin yanı sıra 10 sürecek etkinliklerle de Ege’nin incisinde hoş bir tat bırakmaya hazırlanıyor. Konserden, tiyatroya, sinema gösterimlerinden, söyleşilere, Müzikallere, sokak gösterilerine ev sahipliği yapacak olan İzmir, 10 gün boyunca ülkenin gözbebeği olacak.

İzmir’in Kurtuluş Günü’nde anlamlı konser

İzmir Enternasyonel Fuarı ile ilgili daha fazla bilgi için tıklayın!

6-15 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Fuarı’nın programı ise şu şekilde olacak:

 

 

İzmir Enternasyonel Fuarı ‘nda ne nerede?

Büyüklüğü ikle göz kamaştıran bir alanda gerçekleştirilecek olan Fuar’da katılmak istediğiniz programların gerçekleşeceği merkezleri bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu konuda Fuarı düzenleyen İZFAŞ, Fuarın resmi internet sitesinde İzmir Ensternasyon Fuarı’nda ne nerede? görseli ile katılımcıların aradığı yeri rahataça bulabilmesi için bir çalışma gerçekleştirmiş. Seçmiş olduğunuz etkinliğe katılmak için altta bulunan görseli incelemeniz yeterli olacak.

 

‘İzmir Enternasyonel Fuarı ne zaman başlıyor?’ sorunuza umarız yanıt verebilmişizdir!