Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Enternasyonel Fuarında Varol Topaç’ın İlginç Eseri İlgi Topladı

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de sona

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de sona eren İzmir Enternasyonel Fuarın’da birbirinden güzel ve ilginç detayları olan eserler ziyaretçilerin beğenisini topladı. Vural Topaç’ın ‘Bir-lik’ adlı eseri hem içerdiği derin anlam hem de görünümüyle öne çıkan eserlerden biri oldu.

İzmir Enternasyonel Fuarı sona erdi ama etkisi ve heyecanı hala devam ediyor. Birçok vatandaşın ziyaret ettiği fuarda sergilenen sanat eserleri de insana ve topluma dair mesajlar aktardı.
Sanatçı Vural Topaç’ın hazırladığı ‘Bir-lik” isimli kinetik heykeli ziyaretçiler üzerinde şaşkınlık ve beğeni uyandırdı. ” Digital Echos Sergisi” için fuara davet edilen Topaç, ” Uzun yıllardır heykellerimde kinetik enerjiyi kullanıyorum, motor ve sensör yardımıyla. İnteraktif bir iletişim elde ediyorum bu özelliğiyle. Genellikle doğadan yola çıkarak ve doğaya göndermede bulunuyorum işlerimde, yabancılaştığımız doğaya karşı tekrar bir hatırlatma yapmayı hedefliyorum. Biz de doğanın bir parçasıyız. Bu eserin adı ‘Bir-lik’, hem bir olarak var olmayı hem de birlikte var olmayı anlatıyor.”dedi.

Haberin tamamına erişmek için videoyu izleyebilirsiniz;