Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Kemalpaşa’da Ali kabasakal’ın neden intihar ettiği ortaya çıktı!

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde tüfekle intihar edene Ali Kabasakal’ın intihar nedeninin ekonomik değil, sağlık sebebiyle olduğu öğrenildi.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde tüfekle

İzmir’in Kemalpaşa ilçesine bağlı Yukarı Yenmiş köyünde yaşayan, Ali Kabasakal, evinde ölü olarak bulunmuştu. Tüfekle intihar ettiği anlaşılan talihsiz adamın cebinde 1,5 olduğu ve ekonomik sorunları nedeniyle intihar ettiği iddia edilmişti. Ancak intiharın ardından öğrenilen yeni bilgiler, Ali Kabasakal’ın ekonomik sebeplerle intihar etmediğini sağlık sorunları nedeniyle canına kıydığını ortaya çıkardı.

BABA OLMAK İSTİYORMUŞ

İntihar eden Ali Kabasakal’ın akrabası olan ve aynı zamanda Yukarı Yenmiş köyünün muhtarı Barış Özcan, Ali Kabasakal’ın intiharının sosyal medyada yansıtıldığı gibi parası olmaması nedeniyle değil, sağlık sorunları nedeniyle böyle bir şey yaptığını söyledi. Uzun zamandır baba olmak istediği öğrenilen Ali Kabasakal’ın sağlığının buna el vermemesi nedeniyle bir süredir bunalımda olduğu ve bu sebepten dolayı intihar etmiş olabileceği ifade etti.

İNTİHAR SEBEBİ EKONOMİK DEĞİL SAĞLIK

Ali Kabasakal’ın akrabası olan Muhtar Özcan, “Bankada parası olan bir insanın ekonomik sıkıntılardan dolayı intihar etmesi çok mümkün değil. Ailesinin ve akrabası olan bizlerin acısına saygı gösterilmesini istiyoruz. Ali ekonomik sıkıntılardan dolayı intihar etmedi. Ali’nin bazı sağlık problemleri vardı. Bundan dolayı ruhsal bunalım içerisindeydi. İntihar nedeni tamamen budur” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Ali Kabasakal’ın çocuk istediği ancak sağlık problemleri nedeni ile baba olamadığı için yaşadığı ruhsal sıkıntı ile intihar ettiği öğrenildi.