Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Mavi Saat Medya öncülüğünde “BAĞIMLILIĞA DUR DE!” dedi.

Bu haberin fotoğrafı yok

18 Eylül 2023’te İzmir’de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde “Bağımlılığa Dur  De!” isimli organizasyon, birçok etkinliği sahneye taşıdı. Bağımlılıkla mücadele eden bireyleri desteklemek, farkındalık yaratmak ve toplumda bu  konuda bilinç oluşturmak amacıyla düzenlenen faaliyet, içerisinde barındırdığı çok çeşitli  etkinliklerle gündeme damgasını vurdu.

Mavi Saat Medya Yapım Prodüksiyon tarafından projelendirilen ve hayata geçirilen organizasyon, önemli kurum ve kuruluşların, sanatçıların ve halkın katılımıyla anlamlandı. Projenin amacı, bağımlılıkla mücadeleye katkı sağlamak, bağımlı bireylere yardım eli uzatmak ve farkındalık oluşturarak toplumsal bir değişim yaratmaktı. Göktan GÜÇLÜ ve Ecem ESER’in sunuculuğunu yaptığı gece, Mavi Saat Medya Yapım Prodüksiyon’un kurucusu Sinem BOYAN’ın açılış konuşmasını takiben yönetmen Gökmen KÜÇÜKTAŞDEMİR ve ekibi ile birlikte Narko Anneler için armağan olarak hazırlanan kamu spotu ile başladı. Program, Terapist Dr. Burcu BOSTANCIOĞLU ve Psikolog Doç. Dr. Mehmet ŞAKİROĞLU’nun konu ile ilgili bilgilendirme, bilinçlendirme ve aydınlatma amacıyla yaptıkları sunumlarla devam etti. Yapımcılığını Mavi Saat Medya Yapım Prodüksiyon’un, yönetmenliğini Gökmen KÜÇÜKTAŞDEMİR’in üstlendiği “ÇEKİRGE” isimli kısa metrajlı film, izleyenleri duygulandırdı.

Gecede bağımlı annelerini ve bağımlılıkla mücadele eden gençleri temsilen, İstanbul PUSULA Ayık Yaşam Derneği Başkanı Fatih BUDAK, kendi hayatından verdiği örneklerle mücadelenin önemini dile getirdi.Yıllardır sektörde pek çok esere, beste ve şarkı sözleriyle imza atan Aysun Timurcan önderliğindeki GRUP DOST YÜREK, MAVİ DÜŞLER TİYATRO GRUBU ile birlikte geceye özel hazırladıkları müzikal tiyatro gösterisiyle katılanları duygudan duyguya sürükledi.

Gecenin finalinde yılların eskitemediği müzikleriyle GRUP GÜNDOĞARKEN, izleyenleri coşturdu. İzmir’de ilk kez, tek gösterimlik bir organizasyonda birbirinden farklı altı etkinlik aynı anda sahnedeydi. Mavi Saat Medya Yapım Prodüksiyon, medya sektöründe medya araçlarını kullanarak  farklı sosyal sorumluluk kampanyalarını yürütmek üzere ve projeleriyle toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan bir kuruluş. “Küçük adımlar, büyük farklar yaratır” sloganıyla yola çıkan Mavi Saat Medya ailesi, çeşitli konular üzerinde bilinçlenmeyi sağlamak, insan haklarına saygı göstermek ve toplumsal sorunlara çözüm aramak için çalıştıklarını dile getirdiler. Kuruluşun ana hedefinin, medya aracılığıyla toplumda güçlü bir etki yaratmak ve farkındalık oluşturmayı başarmak olduğunun altını çizdiler.

MERKEZİ’NDE YER GÖSTEREREK DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİ.

İzmir Valiliği bağımlılıkla mücadele alanında yaptığı kıymetli çalışmalara destek sözü veren Mavi Saat Medya’yı güveni ve desteğiyle onurlandırdı. Gecenin sürprizi, İyi Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER’in gönderdiği gecenin  önemini anlatan ve takdirlerini ilettiği teşekkür mesajı ile birlikte gönderdiği çelenk oldu.  İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan BEZİRCİLİOĞLU ve il teşkilatı, gecenin sonuna dek  varlıklarını eksik etmediler. Finnish Schools Okulları Genel Koordinatörü ve İzmir Elit Lions Kulüp başkanı Sevgi  DEMİRCİ, Genel Sekreteri Gül SÖZER ILGIN, projenin tüm yapım ayaklarında Mavi Saat ekibiyle birlikte gece gündüz demeden çalışarak bu başarıya imza attılar. Girişimciler ve İş Dünyası Derneği GİSİDER başkanı Merve Melek ÇAKIR ile ekibinin  gönderdiği çelenk ve gece boyu projeye verdiği destek gözlerden kaçmadı. Zeynel Ergin Gevrek Fırınları sahibi Özer ERGİN, geceye katılarak faaliyete destek  veren isimler arasında yerini aldı.

Gece boyu süren organizasyonda Deniz ÖZEK ve Gökhan DEMİRCİ, katılım sağlayan  konuklarla geceye ve konuya dair röportaj çekimleri yaptılar. NDG TV ekranlarındaki “Soruyoruz Kim Haklı?” programının başarılı sunucusu, Yadigar  ŞENÖZ, konuklarla özel olarak ilgilenerek ekibini yalnız bırakmadı. Gecenin fotoğraf çekimlerini İstanbul’dan program için özel olarak gelen ünlü fotoğrafçı  Arzu ATEŞ yaptı.