Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir Yeminli Mali Müşavirlerden Alanlı’ya ziyaret

İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası (İzmir YMMO), İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı görevinden İzmir Defterdarı olarak atanan Ömer Alanlı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

İzmir Yeminli Mali Müşavirler

İzmir YMMO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Zengin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette İzmir Defterdarı Alanlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen İzmir YMMO Heyeti, sektördeki sorun, öneri ve görüşlerini de İzmir Defterdarı Ömer Alanlı ile paylaştı.

İzmir YMMO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Zengin, İzmir Vergi Dairesi başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde Ömer Alanlı ile sağlıklı ve güçlü bir ilişki içinde olduklarını söyleyerek, liyakatli ve sektöre hakim Ömer Alanlı’nın İzmir Defterdarı olmasından dolayı memnun olduklarını söyledi. Kendisine yeni görevinde başarılar dileyen Yaşar Zengin, İzmir YMMO’nun düzenlediği Çarşamba toplantılarında İzmir Defterdarlığı’nı ağırlamak istediklerini de iletti.

Alanlı: “Verilen destek için İzmir YMMO’ya teşekkür ediyorum”

İzmir Defterdarı Ömer Alanlı ise kendisine gösterilen ilgiden dolayı İzmir YMMO’ya teşekkür etti. İzmir Defterdarlığı olarak başlıca vazifelerinin Hazine ve Maliye Bakanlığının belirlediği ekonomik ve sosyal hedeflere ulaşmak için kamu gelirlerini toplamak olduğunu söyleyen Alanlı, “Ayrıca kamu harcamalarını gerçekleştirmek, devletin muhasebesini tutmak, saymanlık hizmetlerini etkin bir şekilde yürütmek ve hukuki süreçlerde devletin haklarını korumak temel görevlerimiz arasında. Bunu da edindiğimiz bilgi ve tecrübelerle en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Bu süreçte İzmir YMMO’nun bana vermiş olduğu destek nedeniyle tüm üyelerine ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Alanlı, önümüzdeki süreçte İzmir YMMO’nun Çarşamba toplantılarına da İzmir Defterdarlığı olarak katılım göstereceklerini sözlerine ekledi.