Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

JÜLİDE KELEŞ: BAĞIMSIZLIK, GELECEK, HÜRRİYET; HER ŞEY ADALETLE AYAKTADIR

Denizli Barosu Başkan Adayı

Denizli Barosu Başkan Adayı Av. Jülide Keleş Yarışan, Denizli Barosu’nda geçmişin birikimini ve geleceğin dinamizmini, dayanışma ruhu ve mesleki saygınlıkla bir araya getirerek, güçlü bir yapı inşa edeceklerinin altını çizdi.

Denizli Barosu 49. Olağan Genel Kurulunda yeni başkanını belirleyecek. Denizli Barosu Başkan Adayı Av. Jülide Keleş Yarışan, yaklaşan Genel Kurul öncesi, beraber yola çıktığı yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve TBB delegesi üyelerini açıkladı.

ADALETİN SESİ VE TOPLUMUN GÜVENCESİYİZ

Denizli Barosu Başkan Adayı Av. Jülide Keleş Yarışan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla beraber yola çıkan yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve TBB delegesi üyelerini açıkladı. Denizli Barosu üyelerine seslenen Başkan Adayı Keleş, “Değerli Meslektaşlarımız, Denizli Barosu’nda geçmişin birikimini ve geleceğin dinamizmini, dayanışma ruhu ve mesleki saygınlıkla bir araya getirerek, güçlü bir yapı inşa edeceğiz. Avukatlar olarak adaletin sesi ve toplumun güvencesiyiz.” Dedi.

“BAĞIMSIZLIK, GELECEK, HÜRRİYET; HER ŞEY ADALETLE AYAKTADIR”

Yaptığı açıklamada, Mustafa Kemal Atatürk’ün: “Bağımsızlık, gelecek, hürriyet; her şey adaletle ayaktadır.” sözünden aldıkları ilhamla Denizli Barosunun hukuk sistemindeki öncü rolünü daha da güçlendirmek için yola çıktıklarını aktaran Denizli Barosu Başkan Adayı Av. Jülide Keleş Yarışan, Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi: “Bağımsızlık, gelecek, hürriyet; her şey adaletle ayaktadır.” Bu ilhamla, baromuzun hukuk sistemindeki öncü rolünü daha da güçlendirmek için 49. Olağan Genel Kurulda hep birlikte karar vereceğiz. Baromuzun ve kıymetli mesleğimizin geleceğini tüm meslektaşlarımızın katılımıyla şekillendirmek üzere yola çıkan yönetim kurulu, disiplin kurulu, denetleme kurulu ve TBB delegesi adaylarımızla sizleri buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Güçlü bir Denizli Barosu ile geleceği birlikte inşa edelim. Saygılarımızla ” dedi.

YÖNETİM KURULU ADAYLARI

Av. Derya Günaydın Kacar, Av. Esin Tunceroğlu Göçgeldi, Av. Gülden Değirmenci Akbaba, Av. Ayşe Erçetin Erkoç, Av. Abdullah Cengiz Kılıç, Av. Tevfik Barbaros Ulutaş, Av. Ahmet Çon, Av. Mehmet Ahmetoğlu, Av. Çağlar Metin, Av. Uğur Didin

DİSİPLİN KURULU ADAYLARI

AV. Uğur Çelikten, Av. Cenk Doğan, Av. Adem Ata, Av. Şükrü Ceyhan, Av. Engin Özkan

DENETLEME KURULU ADAYLARI

Av. Nihal Atlas, Av. Bekir Akhoy, Av. Çağlar Akçal

TBB DELEGE ADAYLARI

Av. Ayşe Dayıoğlu, Av. Özge Abakay, Av. Yakup Erhan Türkmenoğlu