Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KARACA, VALİ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ GÖREVE DAVET ETTİ

TBMM Başkan Vekili ve

TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bozkurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bayar’ın AK Parti İl Danışma Kurulu’na katılmasına sert tepki gösterdi. TBMM Başkan Vekili Karaca, Denizli Valisini ve İl Milli Eğitim Müdürünü göreve davet ederek, müdürün derhal görevden alınmasını istedi.

Yerel seçimlerde Bozkurt’tan AK Parti Belediye Başkan Adayı olan, seçimleri kaybedince İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Akif Bayar’ın AK Parti İl Danışma Kuruluna katılmasına, TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

DEVLET MEMURUNUN KATILMASI KABUL EDİLEMEZ

TBMM Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, bir devlet memurunun siyasi bir partinin danışma kuruluna katılmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, “AKP’den 31 Mart seçimlerinde Denizli-Bozkurt ilçesinde belediye başkan adayı olup, seçimi kaybeden, ardından jet hızıyla ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Akif Bayar isimli DEVLET MEMURU AKP Denizli il danışma kurulunda arzı endam etmiş. AKP’ye bağlılığını göstermek istemiş anlaşılan.” dedi.

KARACA, VALİ VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ GÖREVE DAVET ETTİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Karaca, Bayat’ın görevden alınması gerektiğine değinerek, “Devlet memuru olarak bir siyasi partinin danışma kuruluna katılan bu zatın derhal görevden alınması gerekmektedir. Denizli Valisini, İl Milli Eğitim Müdürünü göreve davet ediyorum. Bekleyip göreceğiz. Yandaş diye korunacak mı, yoksa hukuk devletinin gereği yerine getirilecek mi?” dedi.