Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karşıyaka Gençlik Merkezi’ndeki Yaz Okulu’na çocuklardan yoğun ilgi

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce bu yıl ilk defa düzenlenen ve Karşıyaka Gençlik Merkezinde faaliyete geçen Yaz Okulu programına Karşıyakalı çocuk ve gençler yoğu ilgi gösteriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığına

Yaz Okulu programı öğrencilerin çeşitli atölyeler ile yaz tatilinde kendilerini geliştirmelerine destek veriyor ve boş zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerine olanak sağlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Karşıyaka Gençlik Merkezi bu yıl ilk defa Yaz Okulu uygulamasına ev sahipliği yapmaya başladı. 11-18 yaş grubuna yönelik Yaz Okulu’nda çocuk ve gençleri Resim Atölyesi, Akıl ve Zeka Oyunları, Sinema Atölyesi, Karaoke, Ritim oyunları, Güzel Konuşma Sanatı, Hikaye Oluşturma Atölyesi, El Sanatları, Akran Zorbalığı, Değerler Eğitimi, Bilgi Yarışması, Geri Dönüşüm Atölyesi, Sportif Faaliyetler ve çeşitli geziler ile dolu dolu bir hafta sürecek program bekliyor.

Velilere bilgilendirme toplantısı yapılıyor

Öğrencilerin tatil günlerini eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu dolu geçirmelerini amaçlayan Yaz Okulu’nda oluşturulan altı günlük program öncesi velilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapılıyor. Bu toplantılarda çocukların Yaz Okulu süresince alacağı eğitimler hakkında bilgi veriliyor.

Kurs başvuruları Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde

Yaz sonuna kadar sürecek Yaz Okulu uygulaması kurs başvuruları Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde devam ediyor.

Gençlerin boş zamanlarını değerlendirebilmelerini her alanda beceri ve yetkinliklerini geliştirebilmelerini amaçlayan Karşıyaka Gençlik Merkezi Müzik atölyesi kapsamında Piyona, Keman, Bateri, Şan, Gitar, Bağlama eğitimleri; Dil Atölyesi kapsamında İngilizce, Fransızca, Rusça eğitimleri; Güzel Sanatlar atölyesi kapsamında, resim, seramik eğitimleri, akıl ve zeka atölyesi kapsamında satranç ve akıl zeka oyunları ve kişisel gelişim ile ilgili bir çok eğitim ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Öte yanda 7-29 yaş arası kursiyerlere de ücretsiz olarak İngilizce, Satranç, Piyano, Resim, Fransızca, Keman, Akıl ve Zeka, Bağlama, Bateri gibi branşlarda hizmet vermeye devam ediyor.

24 saat açık olan Karşıyaka Gençlik Merkezi’nde kursa katılanlara su ve çay ücretsiz veriliyor.