Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIzılay’dan pazarcı esnafına limonata ayran ikramı

ALAŞEHİR TÜRK KIZILAY DERNEĞİ PAZARCI ESNAFI VE VATANDAŞLARA LİMONATA VE AYRAN İKRAM ETTİ. ALAŞEHİR’DE TÜRK KIZILAY DERNEĞİ ALAŞEHİR ŞUBESİ TARAFINDAN HER HAFTA CUMA GÜNLERİ AHMET IŞIK CADDESİ VE MEKTEP CADDESİ ÜZERİNE KURULAN SEMT PAZARINDA, CADDE ÜZERİNE KURDUĞU STANTLARLA EV YAPIMI LİMONATA VE AYRAN İKRAMINDA BULUNDU.

ALAŞEHİR TÜRK KIZILAY DERNEĞİ

Alaşehir Türk Kızılay Derneği pazarcı esnafı ve vatandaşlara limonata ve ayran ikram etti. Alaşehir’de Türk Kızılay Derneği Alaşehir Şubesi tarafından her hafta cuma günleri Ahmet Işık Caddesi ve Mektep Caddesi üzerine kurulan semt pazarında, cadde üzerine kurduğu stantlarla ev yapımı limonata ve ayran ikramında bulundu.

Alaşehir Türk Kızılay Derneği Başkanı Nedim Yamak, “Havaların çok sıcak gitmesi dolayısıyla cuma günleri kurulan Semt pazarının kalabalık olacağı ve insanların sıcaktan rahatsız olabileceğini düşünerek esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza ev yapımı limonata ve ayran dağıtmaya uygun gördük. Amacımız vatandaşlarımızın bir ölçü de olsun susuzluklarını giderebilmek.” dedi.