Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KÖK: HER TÜRLÜ HUKUKSUZLUĞUN KARŞISINDA DİMDİK DURMAK, TOPLUMSAL OLAYLARA KAYITSIZ KALMAYIP KAMUOYUNUN ÖNCÜSÜ OLAN BİR BARO OLABİLMEK

Denizli Barosu’nun 49. Olağan

Denizli Barosu’nun 49. Olağan Genel Kurulunda Başkan Adayı olan Avukat Ufuk Kök, Her türlü hukuksuzluğun karşısında dimdik durmak, toplumsal olaylara kayıtsız kalmayıp kamuoyunun öncüsü olan bir baro olabilmek için aday olduğunu açıkladı.

Denizli Barosu 49. Olağan Genel Kurulu için geri sayım başladı. Baro genel kurulunda başkan adayı olan Denizli’nin tanınmış Avukatlarından Ufuk Kök sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla neden aday olduğunu ve ekibinin nasıl bir anlayışla Baro yönetimine talip olduğunu anlattı.

DUAYEN BAŞKANLARI UNUTMADI

Denizli Barosu Başkanlığını açıklayan Avukat Ufuk Kök, yaptığı paylaşımda Denizli Barosunun duayen başkalarını da unutmadı, Başkan Adayı Kök paylaşımında, “İlk Baro Başkanımız Av. Feyzi AKEREN’den başlamak üzere bugüne kadar baromuza hizmet etmiş tüm başkanlarımızın taşıdığı bu kutsal meşaleyi bir adım öteye taşımak.” ifadelerine yer verdi.

KÖK: HER TÜRLÜ HUKUKSUZLUĞUN KARŞISINDA DİMDİK DURMAK, TOPLUMSAL OLAYLARA KAYITSIZ KALMAYIP KAMUOYUNUN ÖNCÜSÜ OLAN BİR BARO OLABİLMEK

Başkan Adayı Avukat Ufuk Kök, meslektaşlarına seslendiği paylaşımda, hukuksuzluğun karşısında dimdik duracaklarının altını çizerek, “Her türlü hukuksuzluğun karşısında dimdik durmak, toplumsal olaylara kayıtsız kalmayıp kamuoyunun öncüsü olan bir baro olabilmek” adına başkanlığa aday olduğunu vurguladı.

AİDİYETİ DAHA DA ÜST SEVİYELERE ÇIKARMAK

Denizlili Avukatlara seslenen Başkan Adayı Kök, Denizli Barosunun bundan sonraki sürecinde yönetim ekibinin aidiyet duygusu ile perçinlenen katılımcı, şeffaf ve mesleki beklentileri önceleyen bir yapıya bürüneceğinin altını çizerek,  “Meslektaşlarımızın birbirleri ve baro arasındaki aidiyetini daha da üst seviyelere çıkarmak, katılımcı, şeffaf ve meslektaşlarımızın görüş ile beklentilerini önceleyen bir yönetim anlayışı sunmak için Denizli Barosu’nun 49. Olağan Genel Kurulunda Başkan Adayı olduğumu sizlere bildirmekten onur duyar, şahsıma ve benimle beraber bu yolda yürüyen aday meslektaşlarıma desteklerinizi beklerim.” İfadelerine yer verdi.

YÖNETİM KURULU ADAYLARI

Av. Aylin Uzar Yılmaz, Av. Seher Aydemir, Av. Büşra Tıkıroğlu, Av. Tuğçe Burhan Arık, Av. Özgür Kargül, Av. Engin Yıldız, Av. Muhsin Dincer, Av. Alper Güleç, Av. Ömer Faruk Eren, Av. Mustafa Alperen Türemen

DİSİPLİN KURULU ADAYLARI

Av. Mefaret Aydın Çam, Av. Reyhan Söylemez, Av. Ozan Topal, Av. Onur Kayhan, Av. Aykan Demirkapı,

DENETLEME KURULU ADAYLARI

Av. Öykü Doğan, Av. Nurullah Kuru, Av. Burak Ramazan Baysan

TBB DELEGE ADAYLARI

Av. Ali Coşkun, Av. Fatih Emir, Av. Ufuk Özdemir

ALİ AKGÜN