Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KÜTÜKCÜ: OSB’LER ŞEHİRLERİN ÜRETİMİ AÇISINDAN KRİTİK BİR ÖNEME SAHİP

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü,

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleriyle birlikte Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan’ı ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’yi ziyeret etti.

Ticaret Odası’na ziyaret eden OSBÜk Başkanı Memiş Kütükçü, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile görüştü.  Ziyarette Başkan Kütükcü,  organize sanayi bölgelerinin ülke sanayisine verdiği katkıları anlattı. OSB’lerin şehirlerin üretimi açısından kritik bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Kütükcü, OSBÜK’ün OSB’lerin gelişimine destek olmaya devam edeceğinin de altını çizdi. Erdoğan ise Denizli’nin ekonomik gelişmelerini değerlendirerek, yüksek teknolojili ve katma değerli üretim için Oda’nın yaptıkları çalışmaları anlattı. OSBÜK’ün aktif çalışmaları dolayısıyla Başkan Kütükcü’yü tebrik ederek, yapılabilecek ortak çalışmaları değerlendirdi. 

“TDİOSB’LERİN SAYILARININ ARTMASINI DESTEKLİYORUZ”

Denizli Ticaret Borsası’na ziyaret eden OSBÜK Başkanı Kütükçü, tarım sektörünün sürekli geliştiğini ve öneminin her geçen gün arttığını söyledi.  Başkan Kütükcü, “TDİOSB’lerin sayılarının artması ve gelişmesi çalışmalarını destekliyoruz” dedi. İbrahim Tefenlili de, Denizli’nin tarım sektöründeki gelişmeleri hakkında bilgiler vererek, Tarıma Dayalı İhtisas OSB’ler konusunda yaptıkları çalışmaları anlattı.  Ziyaretlere Denizli OSB Başkanı Abdülkadir Uslu ve Denizli OSB Müdürü Ahmet Taş katıldı.