Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa hava durumu.. Bu hafta hava nasıl olacak?

Geçtiğimiz haftayı güneşli geçiren Manisa’da haftasonuna doğru sıcaklıklar da artmaya başlamıştı.

Geçtiğimiz haftayı güneşli geçiren

Manisa yeni haftaya bulutlu ve ısınan bir havanın etkisi ile girecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan verilere göre Manisa, 21 Şubat Salı günü açık ve güneşli bir hava, 22 Şubat Çarşamba günü de güneşli ve açık bir havaya sahip olacak. Salı günü hava sıcaklıkları en yüksek 18 en düşük 5 derece olacak. Salı günü ise en yüksek sıcaklık gündüz 19 gece saatlerinde ise en düşük 6 derece olacak.

23 Şubat Perşembe günü ise parçalı bulutlu ve sıcak bir hava Manisa’da etkili olacak. Perşembe günü sıcaklık da aynı kalacak ve 19 derece olacak. Gündüz saatlerinde sıcaklık 19 derece, gece ise en düşük sıcaklık 6 derece olacak.

PAZAR GÜNÜ HAVA BULUTLANIYOR!

Meteoroloji verilerine göre şimdilik haftasonuna kadar yağışlı bir hava görünmezken haftasonuna kadar parçalı bulutlu bir havanın Manisa’ya hakim olması bekleniyor. Gece sıcaklıkları ise artışa geçecek ve gündüz 18 derece olan hava sıcaklığı gece saatlerinde 13 dereceye kadar çıkabilecek.

Haftasonu özellikle pazar günü bulutlu bir hava ile karşılacak olan Manisa’da hava sıcaklığı 18 dereceye kadar çıkabilecek. Gece saatlerinde ise en düşük sıcaklık 10 derece civarında olacak.