Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa Yunusemre’de pazarcı cinayeti.. Erhan Kaya ensesinden 3 mermi ile vurularak öldürüldü!

Manisa’ya bağlı Yunusemre ilçesinde yaşanan olayda daha önceden husumetli olan iki kişi arasında silahlar çekildi. Taraflardan biri tartıştığı adamı ensesinden vurarak öldürdü.

Manisa'ya bağlı Yunusemre ilçesinde

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Karaköy Mahallesi İzmir Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, alınan bilgiye göre, pazarcılıkla uğraşan 43 yaşındaki Erhan Kaya, Karaköy’de kurulan pazartesi pazarında tezgah açtıktan sonra bölgede bulunan bir pastaneden kahvaltı yapmak için börek almaya gitti. Erhan Kaya, cadde üzerindeki pastane önünde daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen F.S. ile karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışmanın büyümesi sonrasında şüpheli F.S. silahını çıkararak Erhan Kaya’nın ense bölgesine doğru 3 el ateş etti. Erhan Kaya kanlar içinde yere yığılırken şüpheli F.S. ise olay yerinden yaya olarak kaçmaya çalıştı. Olay yerinden kaçan F.S. bölgede bulunan polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

ENSESİNE 3 KURŞUN İSABET ETMİŞ!

Olayı gören çevredeki vatandaların haber vermesi üzerine olay yerine Acil sağlık ekipleri intikal etti. Sağlık ekiplerinin yaptıkları inceleme sonucu ense bölgesine mermilerin isabet ettiği Erhan Kaya’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cinayetin ardından olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Savcılığın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Erhan Kaya’nın cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

F.S.’nin cinayeti neden işlediği ise henüz öğrenilemezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.