Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’da 8 Mart’a özel anlamlı sergi

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL OLARAK “HAYATIN İÇİNDE KADIN FOTOĞRAFLARI” VE “KADININ RENGİ” ADLI İKİ ÖNEMLİ SERGİNİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ. MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN SERGİLER, BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 8

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel olarak “Hayatın İçinde Kadın Fotoğrafları” ve “Kadının Rengi” adlı iki önemli serginin açılışını gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergiler, büyük ilgi gördü.

Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD) iş birliğiyle hayata geçirilen sergide, Nazmi Akçay’ın “Hayatın İçinde Kadın Fotoğrafları” ve Gizem Tarım’ın “Kadının Rengi” adlı eserleri sanatseverlerle buluştu. Sergi açılışına, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın, Kültür Sanat Şube Müdürü Okan Gündüz, Halk Eğitim Şube Müdürü Serap Gücüyen ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın da katıldı. Açılışta, Aysel Gürel’in 11 yaşında evlendirilen Ünzile adlı kız çocuğunun dramını anlatan “Ünzile” şarkısı seslendirildi. Bu anlamlı performans, serginin temasına duygu kattı. Sergideki eserlerin sanatçıları Nazmi Akçay ve Gizem Tarım, Genel Sekreter Yardımcısı Ulaş Aydın ve etkinliğe katılanlara eserleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Sanatçılar, eserleriyle kadının toplumdaki yerini, yaşadığı zorlukları ve gücünü vurguladıklarını ifade etti.

Reklamı Geç