Menajerler Göztepe’ye İngiltere’den O Golcüyü Önerdi!

Menajerler Göztepe’ye İngiltere’den O Golcüyü Önerdi!

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam eden Göztepe’de yönetim golcü arayışlarına devam ediyor. Geçen yılın kadrosunda yer alan golcülerden Demba Ba’nın sözleşmesi sona ermişti… Ömer Şişmanoğlu’nun da sözleşmesini fesh eden Göztepe’de, Nabil Ghilas haricinde forvet kalmadı. Göztepe yönetiminin ekonomik anlamda yüksek maliyeti olan Ghilas ile de şartların oluşması halinde yollarını ayırmak istediği biliniyor. Peki ayrılanların yerine kim gelecek? İşte bu noktada İngiltere’den Uruguaylı golcü Abel Hernandez önerildi.

Göztepe Abel Hernandez’i transfer edecek mi?

Menajerlerin Buraspor’a önerdikleri Uruguaylı golcü Abel Hernandez’i Göztepe’ye de önerdikleri ortaya çıktı. Championship ekiplerinden Hull City’de forma giyen 27 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sona erdi. Bonservis bedeli bulunmayan golcü konusunda yönetim detaylı araştırma yapıyor. Uruguay milli takımında da zaman zaman forma giyen Hernandez, son yıllarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Geçen sezon başında sakatlık yaşayan Uruguaylı golcü, ligin son 10 haftasında forma şansı bulabilmişti.

Bayram Bektaş’tan Transfer Açıklamaları.. Göztepe Hangi Bölgelere Transfer Yapacak?

27 yaşındaki oyuncu sakatlık sürecini atlattıktan sonra görev aldığı 10 maçta attığı 8 golle dikkatleri üzerinde topladı. Yönetimin özellikle bu futbolcunun sakatlığı konusunda detaylı bir araştırma içinde olduğu öğrenildi. Futbolcunun Süper Lig’de forma giymeye sıcak baktığı da konuşuluyor.

 

Yayınlama: 04.07.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.