Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MESLEKTE BİRLİK GRUBU OLARAK ETKİN VE YETKİN BİR ODA OLMAK İÇİN GÖREVE TALİBİZ

Denizli İnşaat Mühendisleri Meslekte

Denizli İnşaat Mühendisleri Meslekte Birlik Grubu Denizli Gazeteciler Cemiyetinde Delege Seçimi Aday Tanıtımı için basın toplantısı düzenledi. İnşaat Mühendisleri 17. dönem Başkan adayı Seyhun Türk basın açıklamasında bulundu.

Seyhun Türk:” Öncelikle 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremin sene-i devriyesinde 11 ilimizde vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaşanan bu elim afette yaralarımızı sararken bir yandan da bölgede gözlem yapmış bir inşaat mühendisi olarak mesleğimizin etik değerlerinin önemini sizler aracılığıyla tüm meslektaşlarımıza hatırlatmak isterim.” dedi.


İnşaat Mühendisleri 17. dönem Başkan adayı Seyhun Türk “Meslekte Birlik Grubu” olarak daha etkin ve yetkin bir oda olma yolunda göreve talibiz dedi. Türk:” İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi olarak, 10-11 Şubat 2024 tarihlerinde olağan genel kurulu gerçekleştireceğiz. 10 Şubat’ta yapacağımız genel kurulun ardından 11 Şubat’ta tüm meslektaşlarımla 17. Dönem Yönetim Kurulumuzu ve Ankara Merkez Delegelerimizi belirleyeceğiz. Biz, Meslekte Birlik Grubu olarak daha etkin ve yetkin bir oda olma yolunda göreve talibiz. Hedefimiz siyasi ayrışma yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden tüm meslektaşlarımızla BİRLİKTE mesleki haklarımızı korumak ve yetki alanlarımızı genişletmek olacaktır.” dedi.


Vizyonlarından bahseden Türk:” Kadın mühendislerin inşaat mühendisliğinde hak ettiği konumu alması,
Yeni mezun genç meslektaşlarımızın hak ettiği istihdamları elde etmesi, Özel sektör ve kamuda çalışan tüm meslektaşlarımızın sorunlarının çözümlenmesi Ve en önemlisi mesleğimizin değerini layık olduğu yere ulaştırılması olacaktır. Sevgili meslektaşlarım bu amaçlara ulaşmanın tek bir yolu var; o da Meslekte Birlik olmak. Ancak hep birlikte BİR olursak sesimiz daha gür, gücümüz daha kudretli olacaktır. Cumhuriyetimizin 100. Yılında meslektaşlarıma Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün şu sözlerini hatırlatmak isterim. ‘’ Türk mühendislerin alnında, Cumhuriyet istikbalini aydınlatan ışık parlar.’’ Atamızın bu sözü doğrultusunda oluşturduğumuz listelerimiz şu şekildedir.

Listelerimizi belirlerken grubumuz olarak gerek kamu gerek özel sektör olmak üzere elimizden geldiğince inşaat mühendisliğinin hizmet verdiği farklı alanları temsil edecek meslektaşlarımızın isimlerine ağırlık verdik. Yönetim kurulu listelerimizde; asıl ve yedek gözetmeksizin özellikle dinamik bir kadro oluşturmak adına genç meslektaşlarımızın isimlerine öncelik gösterdik. Genel Merkez Asıl Delege listemizi mesleğinde tecrübeli meslektaşlarımızdan oluştururken bu tecrübeler ışığında mesleğimizi gelecekte temsil edecek genç meslektaşlarımızı da Genel Merkez Yedek Delege listesinde değerlendirdik.” dedi.