Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Milletvekili Aday Adayı Raşit Özdemir: “MHP Denizli için gümbür gümbür geliyor “

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Denizli’de 22 milletvekili aday adayı il başkanlığında yapılan toplantı ile tanıtıldı. Toplantı sonrası Egeyön TV’ye konuşan milletvekili aday adayı Raşit Özdemir;”Üç hilal çatısı altında MHP Denizli için gümbür gümbür geliyor.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Denizli'de

MHP Denizli teşkilatında milletvekili aday adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın konuşmasının ardından adaylarını tanıttı.

“MHP GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR”

Toplantı sonrası Egeyön TV’ye konuşan Raşit Özdemir; “MHP’nin 28. dönem milletvekili aday adaylığı toplantısını gerçekleştirdik. Çok hareketli günler yaşıyoruz. Önümüzdeki seçimler çok kıymetli. Biz de bu seçimlerde elimizi taşın altına koyarak milletvekili aday adayı olduk. Üç hilal çatısı altında MHP Denizli için gümbür gümbür geliyor. 6 Nisan’da adaylarımız netleşecek, 9 Nisan’da YSK listelerine çıkacak. 7 kişilik Denizli milletvekili adaylarımız belli olacak. Biz partimize ve milletimize güveniyoruz. İnşallah Denizli’de en az 2 milletvekili çıkarmak üzere yollardayız. Halkımızdan destekbekliyoruz.” diye konuştu.