Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MSKÜ araştırma görevlisine doktora tez ödülü

MSKÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ MÜHENDİSLİĞİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ DR. ALİ ALUÇ’UN DOKTORA TEZİ YURT MADENCİLİĞİNİ GELİŞTİRME VAKFI TARAFINDAN 2023 DOKTORA TEZ ÖDÜLÜ’NE LAYIK GÖRÜLDÜ

MSKÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ JEOLOJİ

MSKÜ Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Araştırma Görevlisi Dr. Ali Aluç’un doktora tezi Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı tarafından 2023 Doktora Tez Ödülü’ne layık görüldü.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Araştırma Görevlisi Dr. Ali Aluç’un “Magmatic-Hydrothermal Evolution And Geological Framework of The Kirazlı Epithermal Au And Porphyry Cu Deposits, Biga Peninsula, Turkey” başlıklı doktora tezi Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı tarafından 2023 Doktora Tez Ödülü’ne layık görüldü.

Araştırma Görevlisi Dr. Ali Aluç’un tezi, Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı’nın madenciliğin geliştirilmesine yönelik bilimsel araştırma, tez ve yayın yapanlara ilişkin “Ödül Yönetmeliği” kuralları çerçevesinde tez çalışmaları arasından uzmanlarca başarılı bulunarak önemli bir başarı elde etmiş oldu.

Mutluluğunu dile getiren Araştırma Görevlisi Dr. Ali Aluç, “Yurt Madenciliği Geliştirme Vakfı gibi büyük bir organizasyonun her yıl düzenlediği madencilik ödülleri kapsamında 2023 yılı en iyi doktora tezi ödülünü aldığım için çok mutluyum. Danışmanlarım Prof. Dr. İlkay Kuşcu (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi) ve Prof. Dr. Robert Moritz’e (Cenevre Üniversitesi) tez çalışmalarıma katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Ayrıca Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı’na da Türkiye Madenciliğinin gelişmesi doğrultusunda sektöre ve eğitime birçok perspektiften verdikleri destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.