Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muğla Bodrum’da AVM Otoparkında vinç kazası! Sefer Akdaş olay yerinde hayatını kaybetti!

Muğla’ya bağlı Bodrum’da bir Alışveriş Merkezinin otoparkında yılbaşı süslemesi yapan vinç devrildi. Bir kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Muğla'ya bağlı Bodrum'da bir

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen olayda bir AVM otoparkında meydana gelen olayda vincin devrilmesi sonucu 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bodrum’un Ortakent Mahallesi Kapuz Caddesi üzerindeki alışveriş merkezinin ek binasının olduğu bölgede, vinç ile bölgede yılbaşı için süsleme ve reklam giydirme çalışması yapılırken vincin sepetinin fazla uzatılması sonucu iş makinesi dengesini yitirdi. Dengesini yitirmesi ile birlikte devrilen vincin sepeti yaklaşık 60 metreden yere çakıldı.

VİNÇ 20 METRE AŞAĞI UÇTU

Yılbaşı süslemesi amacıyla orada bulunan ve iş makinesinin üzerinde olan Sefer Akdaş, Ünal Topuz, Serdar Karatabak ve ismi henüz tespit edilemeyen bir işçi zemine düştü. Vincin kamyonu ise yaklaşık 20 metre aşağıya uçtu. Kaza esnasında büyük panik yaşanırken, yapılan ihbar sonrası olay yerine çok sayıda Acil servis ekibi geldi.

ACI OLAYDA BİR KİŞİ ÖLDÜ 3 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan akıl almaz kazada vincin üzerinde bulunan Sefer Akdaş adlı işçi olay yerinde yaşamını yitirirken, Ünal Topuz, Serdar Karabatak ve ismi henüz tespit edilemeyen kişi çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.