Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muğla Fethiye’de yaşanan Asena Ercan cinayeti’nde yeni detaylar ortaya çıktı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde önceki gün meydana gelen olayda 27 yaşındaki Asena Ercan’ın kiralık bir villada öldürülmesi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde önceki

Muğla’nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesi’nde meydana gelen olayda İnternet üzerinde villa kiralama işleri ile uğraşan Hasan Aydın, 6 ay önce İstanbul’dan internette tanıştığı kız arkadaşı Asena Ercan ile kiralık villada buluştu. Bir süre alkol alan ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Hasan Aydın, genç kadını boğarak öldürdü.

ASENA ERCAN’IN CESEDİNİ JANDARMA BULDU

Olayın ardından İstanbul’a kaçan Hasan Aydın, daha sonra Maltepe Polis Merkezi’ne giderek işlediği cinayeti itiraf etti. Muğla’da verilan adrese giden jandarma ekipleri 27 yaşındaki Asena Ercan’ın cesedini buldu.

CİNAYET ZANLISININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

27 yaşındaki genç kadını öldüren Hasan Aydın’ın olay ile ilgili ifadesi ortaya çıktı. Hasan Aydın’ın polise verdiği ifadesinde, “İstanbul’dan gelen kadın arkadaşım Asena ile kaldığım villada 28 Ekim gecesi içki içtik. Aramızda tartışma çıktı. Alkolün de etkisiyle tartışmamız kavgaya dönüştü. Sinirlerime hakim olamayıp, boğazını sıkarak, öldürdüm. Ardından da İstanbul’a geldim” dediği öğrenildi.

Asena Ercan’ı (27) elleriyle boğarak öldüren Hasan Aydın’ın (36) babası Orhan Aydın, cinayetin genç kadının telefonuna gelen bir mesaj yüzünden işlendiğini iddia etti.

ASENA’YA GELEN MESAJ YÜZÜNDEN TARTIŞMA ÇIKMIŞ

Cinayet ile ilgili Hürriyet’te yer alan detaya göre, Genç kadını öldüren Hasan Aydın’ın babası Orhan Aydın, cinayetin detayları hakkında farklı iddialarda bulundu. Aydın,”Oğlum, Asena ile altı yıldır beraberdi. Sürekli tartışma yaşıyorlardı. 7 ay önce Fethiye’ye gelip, burada yaşamaya başladılar. Olaydan 2 gün önce İstanbul’dan gelen Asena’nın telefonuna, olay gecesi bir erkekten ’Merhaba’ diye mesaj gelmiş. Asena da ’Sizi tanımıyorum’ diye cevap yazmış. Ancak karşı taraf ’Nasıl tanımazsın? Daha 2 gün önce İstanbul’da beraberdik ya’ diye karşılık vermiş. Bu mesajları okuyan oğlum, Asena’yı öldürmüş. Daha sonra Asena’nın cep telefonunu alıp, İstanbul’a gitmiş. Olayı diğer oğlum ikizi Hüseyin’e anlatmış. O da polise teslim olması gerektiğini söylemiş. Bunun üzerine oğlum, polise teslim olmuş, telefonu da polislere vermiş. Üzgünüz” dedi.