Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muğla Marmaris’ta balıkçıları şoke eden anlar kamerada!

Muğla’ya bağlı Marmaris ilçesinde meydana gelen olayda bir balıkçının , oltasına takılan balon balığını takip eden Akdeniz foku, balığı oltadan kapıp kaçtı. O anlar balıkçıların kamerasına takıldı.

 Muğla’ya bağlı Marmaris
https://youtu.be/xokEb5VWbOM

Muğla’nın Marmaris’ ilçesinde meydana gelen olayda avlanmak için denize açılan balıkçılar, ilginç bir olayla karşılaştı. Oltaya takılan balomn balığını heyecanla oltayı çekmeye başlayan balıkçılar o sırada balığın yanında bir deniz canlısı belirdi. Balıkçı oltaya takılan 5 kiloluk balon balığını hızla deniz yüzeyine çekerken aniden ortaya çıkan bir Akdeniz foku, tek hamlede balığı kaptı. O anlar ise balıkçıların cep telefonu kamerasına yansıdı. Balıkçıların sosyal medyada yayınladığı görüntüler kısa sürede yüzlerce beğeni aldı.

EGE VE AKDENİZ’DE BALON BALIĞI TEHLİKESİ SÜRÜYOR!

Ege ve Akdeniz’de istilacı bir balık türü olarak bilinen balon balığı son yıllarda Ege ve Akdeniz’de hızla çoğalarak hem balık popülasyonunu tüketmeye başladı hem de balıkçıların korkulu rüyası haline geldi. Uzmanlar tedbir alınmazsa önümüzdeki 10 yıllık dönemde denizlerde yerli balık türlerinin yok olacağı uyarısında bulundu.