Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muğla Marmaris’te Gülser Keser kalp krizi geçirdiği için kaza yapmış!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir okul servisi aracı direksiyon hakimiyetini yitirerek şarampole uçan aracın sürücüsü Gülser Keser’in kalp krizi geçirmesi nedeniyle kaza yaptığı ortaya çıktı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir

Muğla’nın Marmaris ile Datça arasında bulunan karayolunda meydana gelen olayda Armutalan Seyir Tepesi’nde bir okul servis aracı şarampole uçmuş, 47 yaşındaki kadın şoför Gülser Gezer yaşamını yitirmişti. Gülser Keser yönetimindeki 48 S 1750 plakalı öğrenci servis aracı Değirmenyanı Mevkii’ne öğrenci almaya giderken kalp krizi geçirerek direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki korkuluklara çarparak kaza yaptı. Demir korkuluklara aşarak uçurumdan yuvarlanan araç yaklaşık 20 metre yükseklikten beton zemine çakıldı. Kazayı görenlerin ihbarı ile olay yerine gelen 112 ekipleri direksiyon başındaki talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

ARAÇ HURDAYA DÖNDÜ

Kaza sonrası ekipler tarafından araçtan çıkarılan Gülser Keser’in cansız bedeni otopsi için Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazadan sonra hurdaya dönen servis minibüsü kurtarıcı yardımı ile bölgeden götürülürken, minibüste öğrenci olmaması teselli kaynağı oldu.

KURALLARA UYAN ŞOFÖRDÜ

Gülser Keser’in uzun süredir servis şoförlüğü yaptığı ve kurallara uyan bir sürücü olduğunu belirten tanıdıkları, yokuş tırmanırken yaşanan ilginç kazaya anlam veremediklerini belirttiler.