Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muğla Menteşe’de Zeki Öztürk amansız hastalığına yenildi!

Muğla’ya bağlı Menteşe ilçesinde 4 yıl önce ilik kanserine yakalanan Zeki Öztürk, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Muğla'ya bağlı Menteşe ilçesinde

Muğla’nın Mentele ilçesi’ne bağlı kırsal Algı Mahallesi’nde yaşayan Zeki Öztürk, 4 yıldır mücadele ettiği amansız hastalığına yenik düştü. Üç yıldır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Zeki Öztürk, 4 yıl önce bir markette çalıştığı dönemde ilik kanserine yakalandı. İşini bırakmak zorunda kalan Zeki Öztürk ilk olarak Muğla Devlet Hastanesi’nde tedavi görmeye başladı. Ardından Öztürk’ün tedavisi Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde devam etti.

‘ÇOK DİRENDİ BAŞIMIZ SAĞOLSUN’

Algı Mahalle Muhtarı Abdulkadir Bulut yaptığı açıklamada, “Zeki Öztürk kardeşimizin ilaç masrafları için Valilik kanalı ile yardım kampanyası başlatmıştık. Kampanya onaylanmıştı. Kardeşimiz 4 yıldır bu amansız hastalıkla mücadele ediyordu. Çok direndi. Doktorlar hep çok direndiğini söyledi. Hayat dolu, sevimli, ahlaklı bir çocuğumuzdu. Başımız sağolsun, çok üzüldük” dedi.