Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Muğla Seydikemer’de tüp kamyonetinin freni patladı! Necati Baran öldü Bekir Özdemir yaralı!

Muğla’ya bağlı Seydikemer ilçesinde meydana gelen kazada tüp yüklü kamyonun freni patladı. Kazada sürücü Necati Baran hayatını kaybederken araçtan atlayan Bekir Özdemir ise yaralandı.

Muğla'ya bağlı Seydikemer ilçesinde

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Fethiye-Antalya kara yolu Sarıyer mevkisinde meydana gelen kazada Necati Baran idaresindeki 07 AGS 333 plakalı tüpü yüklü kamyonetin freninin patlaması sonucu devrilerek istinat duvarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan tüpler yola savrulurken kazayı görenlerin ihbarı ile 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri hemen olay yerine geldi.

SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ KAMYONETTEN ATLAYAN YOLCU YARALI

Meydana gelen feci kazada, kamyonette sıkışarak hayatını kaybeden sürücü Baran, Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Seydikemer Grup Amirliği ekiplerince çıkarıldı. Öte yandan kamyonette yolcu olarak bulunan Bekir Özdemir ise kamyon devrilmeden önce atlayarak kurtulduğu öğrenildi. Bekir Özdemir, sağlık ekiplerince Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. İtfaiye ekipleri, yola savrulan tüplerin alev almaması için köpük sıktı.
Öte yandan, kaza anı kara yolunda ilerleyen bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde, kamyonetin devrilme anı ve dumanların yükselmesi yer alıyor.

Meydana gelen kazanın ardından Fethiye – Antalya Kara yolu bir süre tek şerit olarak trafiğe açıldı.