Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nihat Zeybekci, Keşkek Hayrı Yaptı, Vatandaş Bir Araya Geldi

Eski Ekonomi Bakanı ve

Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli vatandaşına keşkek ikramında bulundu.

Birçok etkinliğe imza atan Zeybekci, bugün Cuma namazının ardından Kaleiçi Çarşısı’nda bulunan Arasta Camii önünde keşkek hayrı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği hayra, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, geçmiş dönem Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da katılım sağladı.

Vatandaştan Yoğun İlgi

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök: “Burada dostlarla beraberdik. Kalabalık bir katılım oldu. Her yıl düzenli olarak, hem burada herkesle bir araya gelmek, hem de ölmüşlere ve geleceğe hayır yapmak adına böyle bir yemek düzenliyorlar. Allah hayırlarını kabul etsin. Katılan herkese de çok teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’yi biliyorsunuz, Denizli’ye güzel hizmetler vermiş, Denizli’nin gelişmesinde de çok emeği olan birisi. Biz kendisine teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.