Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Önallar Gıdanın Artık Vazgeçilmez Olan Balık Yemeği Etkinliğinin 5’incisi Gerçekleşti

Profesyonel olarak Balık Avcılığı

Profesyonel olarak Balık Avcılığı yarışmalarında Denizli’yi de temsil eden Önallar Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Alptuğ Önal, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Orkinos İkramı etkinliğiyle Denizli halkına ve belediye başkanlarına ve iş dünyasından isimlere orkinos ikramında bulundu.

Önallar Gıda Fabrika bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu başta olmak üzere iş dünyasından çok sayıda isim de etkinlikte yer aldı.

Gelenekselleşen Etkinliğin Bu Yıl Beşincisi Yapıldı

Önallar 5. Geleneksel Orkinos İkramı etkinliğine katılan herkese teşekkür eden Alptuğ Önal, ” Biz aslında hep diyoruz, şehrimize lezzet katmaya geldik, sadece mağazamızla değil aslında profesyonel hobimizle de lezzet katmaya geldik. Bu sene artık gelenekselleştirdiğimiz orkinos ikramını Denizli halkına çok şükür bu sene de sunmak nasip oldu. Ellerimizle yakaladık, bir güzel marine ettik, dinlendirdik ve güzelce ızgarada pişirdi. Yoğun ilgiden çok mutluyuz çünkü biz bunları ikram ettikçe mutluyuz. Denizli halkımızda protokolümüz de iş dünyası da sağ olsun her sene artarak gelmeye devam ediyorlar. Burda şöyle bir nokta var eğer siz beğeniyorsanız, yanınız da bir misafirle geliyorsunuz ve bizim buradaki ikramımız tadımlık değil doyumluk.” ifadelerinde bulundu.


Etkinliğin videosunu buradan izleyebilirsiniz;