Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onun Adı “Yetiş Muhtar”

Denizli Altıntop Mahallesi’nin muhtarı

Denizli Altıntop Mahallesi’nin muhtarı Tülay Sücüllü, enerjisiyle ve coşkusuyla mahallesini yönetiyor. Bolu Belediyesi’nin uygulamış olduğu yere çöp atanlara uygulanan ceza işleminin aynısının Denizli’de de olmasını istiyor.

Denizli Altıntop Mahallesi’nin Muhtarı Tülay Sücüllü, güler yüzle işini yaptığını, mahallede ihtiyacı olan her kapıyı çaldıklarını söylerken, “Muhtarlığımızda önceliğimiz mahallenizin kapsama alanı dışına taşabildiğiniz ölçüde taşabilmektir. Zaten mahallenin ihtiyaçları sadece o mahallenin sınırları içinde sınırlı kalmıyor. Siz sağlıkla ilgili, yaşlı bakımıyla ilgili, hastanelerle ilgili en başta güvenlikle ilgili tüm sorunlarınızı etkili ve yetkili kurumlarla birlikte iş birliği içinde yapmanız gerekiyor. Bunun için sizin yapısal olarak güçlü ve dışa dönük bir kişiliğiniz olmak zorunda, biz o anlamda işlerimizi tüm kurum ve güvenlik mekanizmasıyla birlikte icra ediyoruz.” dedi

Bolu Belediyesi’ndeki Gibi Yere Çöp Atana Para Cezası Olmalı

Bolu Belediyesi’nin soon günlerde yerlere çöp atanlara karşı uyguladığı para cezası uygulamasını Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü’ye sorduğumuzda, ” Bu ceza Denizli’de de uygulanmalı. Ben üst perdeden giriş yapayım. Şimdi öyle çöpler var ki benim toplayabileceğimin çok dışında. Örneğin; yiyecek satan bir esnaf arkadaş, işte dışarıya kimseye haber vermeden kullanılmış yağ koyuyor. İşte bana haber verse ya da Merkezefendi Belediyesi’ne haber verse o yağı oradan alırlardı. O yağı geri dönüşümcülerden dolayı boşaltıyor oraya, sokak olduğu gibi yağ oluyor. Motorlar çarpışıyor o zaman milletin haberi oluyor.” ifadelerini kullandı.

Özel röportajın tamamını izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.