Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öz ve Uğursal aileleri mutlu günü.. Nedim ve Pınar dünya evine girdi

Denizli’nin tanınan ailelerinden Nevin ve Nafiz Öz’ün oğulları Nedim Öz hayatını Sadet-Zafer Uğursal ailesinin kızları Pınar ile birleştirdi. Pınar ve Nedim’in düğününe siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.

Denizli’nin tanınan ailelerinden Nevin

İYİ Parti Denizli’nin kurucularından Nevin Öz ile Denizli’nin en önemli yardım kuruluşlarından PASVAK’ın yönetim kurulu üyesi ve ünlü iş insanı ve Nafiz Öz’ün mimar oğulları Nedim Öz, eğitimci aile Sadet-Zafer Uğursal kızları öğretmen Pınar Uğursal ile hayatını birleştirdi.

MİLLET İTTİFAKI DÜĞÜNDE BULUŞTU

PASVAK Aşevi’nde gerçekleştirilen düğüne Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Topuz’un yanı sıra siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Düğünde damat annesi Nevin Öz ve gelin annesi Sadet Uğursal folklorik bir dans sergiledi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Altıntop Mahallesi Muhtarı Tülay Sücüllü, Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Sündüs Başsorgun ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya annelerin dansına eşlik etti. Düğünde sembolik nikah akdini ise damadın kız kardeşi Avukat Neyran Öz gerçekleştirdi.

Mimar Nedim Öz’ün babası Nafiz Öz düğün için;” Düğün için Denizli’nin en büyük yardım kuruluşu olan PASVAK’ı tercih ettik. PASVAK’ta yapılan düğünlerin gelirleri yardıma muhtaç ailelere yemek olarak geri dönüyor. Tüm vatandaşlarımıza düğünlerini PASVAK’ta yapmaları için çağrıda bulunuyorum” dedi.