Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Cinkaya Bulvarı’nda Hizmete Girdi

Denizli’deki Özel Ege Sümer

Denizli’deki Özel Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin Cinkaya şubesi, 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen görkemli bir açılışla hizmet vermeye başladı. Açılışa CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Başkan Vekili Ali Marım, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, Pamukkale Belediye Başkan yardımcısı Uğur Çizmecioğlu, Denizli Burdurlular Derneği Başkanı Şükrü Sezen, AKEM Yönetim kurulu başkanı Ali Kurt, AKP önceki dönem Pamukkale İl başkanı Uğur Gökbel, Sadık Grup Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, siyasi parti temsilcileri, diş hekimleri ve diğer davetliler katıldı.

Diş Hekimleri Odası Başkanı Musa Akyol, polikliniğin açılışında yaptığı konuşmada, ilk olarak 2011 yılında İstasyon Caddesi’nde hizmet vermeye başladıklarını, ardından Saltak Caddesi’ne taşındıklarını, şimdi ise Denizli’nin büyümesiyle Cinkaya Bulvarı’nda yeni bir şube açma kararı aldıklarını belirtti. Akyol, “Denizli halkına kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Diş Hekimi Hakan Kılınç, açılışta yaptığı konuşmada, Diş Hekimleri Odası Başkanı Musa Akyol’a bu merkezi Denizli halkına kazandırdığı için teşekkürlerini sunarken, Cinkaya Bulvarı’ndaki bu yeni merkezin vatandaşlar için önemli bir hizmet olacağını ifade etti.

Diş Hekimi Şenol Akyol ise bu açılışın kendileri için heyecan verici olduğunu belirterek, 2011 yılında başladıkları Özel Ege Sümer Ağız ve Diş Sağlığı projesinin bu noktaya gelmesinin kolay olmadığını dile getirdi. Akyol, orta yaş ve çocuk hastaların yoğun olduğu Cinkaya bölgesinde yeni şubeyi açma kararı aldıklarını belirtti.

Diş Hekimi Gökhan Çankır ise Denizli’ye yakışan bir açılış yaptıkları için mutlu olduklarını ve 14 yıldır sağlık odaklı çalıştıklarını, ticari bir amaç gütmeden bu noktaya geldiklerini vurguladı.