Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pamsolar Güneş Enerji Sistemlerinin Ekonomik Avantajları Nelerdir?

Güneş Enerji sistemleri çevreci

Güneş Enerji sistemleri çevreci olmasının yanında ekonomik olarak da birçok katkı sağlamaktadır. Pamsolar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaplan, güneş enerji sistemlerinin ekonomik avantajları hakkında bilgiler paylaştı.

Güneş tüm canlılığın ısı ve ışık kaynağı olmasının yanında doğru kullanımla insanlığın enerji ihtiyacını da karşılayabilmektedir. Bu noktada teknolojik gelişmelerle birlikte güneş enerji sistemleri geleceğin temiz ve doğal enerjisi olma yolunda büyük yol katetmiş durumdadır.

Güneş Enerji Sistemlerinin Ekonomik Avantajları Nelerdir?

Pamsolar Enerji Yönetim kurulu Başkanı Yalçın Kaplan, güneşin ekomik olarak sağladığı avantajlardan bahsederken, ” Denizli malum ihracata yönelik çalışmalar yapan, hatta tekstil sektöründe sadece Türkiye’de değil dünyada bir başkent konumunda olan bir yerdir. Burada en büyük girdilerden bir tanesi enerji ve işçilik. Enerji konusunda fabrikaların çatılarına güneş paneli döşeyerek, bir seferde yapılan yatırımla 30-40 yıl boyunca o fabrika bir daha enerji faturası ödemeyecek imkanları sağlayabiliyoruz. Bunlar inanılmaz bir kolaylık sağladı fabrika sahipleri arkadaşlarımıza…” ifadelerini kullandı.

Güneş enerji sistemleri hakkında daha fazla bilgiye erişmek için alttaki videoyu izleyebilirsiniz;