Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Pamukkale’de Bisiklet Rüzgarı: Granfondo Uluslararası Bisiklet Yarışları 14-15 Eylül’de

Pamukkale, 14-15 Eylül 2024

Pamukkale, 14-15 Eylül 2024 tarihlerinde ilk kez Uluslararası Granfondo Bisiklet Yol Yarışı’na ev sahipliği yapacak. Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Denizli Valiliği himayesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu önemli organizasyon, birçok kurum ve kuruluşun desteğiyle gerçekleştirilecek. Yarışlara, kısa ve uzun parkur olmak üzere iki farklı etapta, 8 ülkeden 452 sporcu katılacak.

Pamukkale’nin Eşsiz Manzarasında Nefes Kesen Yarış

Dünyaca ünlü Pamukkale travertenlerinin eşsiz manzarası eşliğinde, bisikletçiler 54 km’lik kısa ve 85 km’lik uzun parkurda ter dökecek. 14 Eylül Cumartesi günü, etkinlik alanının kurulacağı Pamukkale’de hazırlıklar tamamlanacak ve aynı gün saat 14.30’da protokol ve basına yönelik kısa bir tanıtım turu gerçekleştirilecek. 15 Eylül Pazar günü sabah saatlerinde ise resmi yarışlar start alacak. Organizasyona katılan vatandaşlar, etkinlikler boyunca bisikletleriyle parkurlarda yer alabilecekler. Toplamda 18 kategoride yarışların düzenleneceği etkinliklerin ödül töreni ise 15 Eylül’de saat 14.00’te yapılacak.

Denizli, Bisiklette Marka Şehir Olma Yolunda

Granfondo’nun lansman toplantısında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli’nin sporda marka kent olma yolunda hızla ilerlediğini vurguladı. Pamukkale’nin bu prestijli uluslararası organizasyona ilk kez ev sahipliği yapacak olmasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten İlman, tüm vatandaşları hafta sonu düzenlenecek etkinliklere davet etti.

Granfondo’nun basın tanıtımına ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ayşe Sarıkaya, Üstek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Üstek, Altınbaşak Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çalışkan ve Denizlili milli bisikletçiler katıldı.

Haberin detaylarını videodan izleyebilirsiniz;