Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Parktaki masanın tahtalarını söküp ateşe verdiler

AYDIN’IN DİDİM İLÇESİNDE BULUNAN ŞEHİT MUSTAFA ÖZSOY PARKI İÇERİSİNDEKİ KAMELYAYA AİT MASANIN TAHTALARI KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLERCE SÖKÜLEREK ATEŞE VERİLDİ.

AYDIN'IN DİDİM İLÇESİNDE BULUNAN

Aydın’ın Didim ilçesinde bulunan Şehit Mustafa Özsoy Parkı içerisindeki kamelyaya ait masanın tahtaları kimliği belirsiz kişilerce sökülerek ateşe verildi.

Didim ilçesi Efeler Mahallesi’nde bulunan Şehit Mustafa Özsoy Parkı, duyarsız vatandaşların hedefi oldu. Park içerisindeki kamelyada bulunan masanın tahtaları henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce sökülerek ateşe verildi. Yaşanan olayın ardından konu ile ilgili Didim Belediyesi’nden “Şehidimizin adını taşıyan parkımıza yapılan saygısızlığı kabul etmiyoruz” başlıyla yapılan açıklamada “Efeler Mahallemizde bulunan Şehit Mustafa Özsoy Parkı’nda, kamelyada bulunan masanın tahtaları sökülerek ateşe verilmiş, kamu malına zarar verilmiştir. Bu bilinçsiz, sorumsuz davranışı en sert şekilde kınıyoruz. Parklarımıza zarar vermek, halkın ortak hakkını gasp etmektir. Bu sadece bir masa değil, kamunun alın teri, Didim’in ortak değeri ve çocuklarımızın geleceğidir. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz hızla harekete geçerek onarım çalışmalarına başlamıştır. Ancak mesele sadece onarım değil, hep birlikte bu bilinci oluşturabilmektir. Unutmayalım, korumadığımız her değer yok olmaya mahkumdur” ifadeleri yer aldı.

Reklamı Geç