Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PAÜ Hastanelerinin Dünyaya Açılan Kapısı Tele Tıp Hizmeti Hayata Geçirildi

Pamukkale Üniversite (PAÜ) Hastanelerinin

Pamukkale Üniversite (PAÜ) Hastanelerinin dünyaya açılan kapısı Tele Tıp Hizmeti, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman İ. Özdel ve Başhekim Prof. Dr. Onur Birsen’in katıldığı törenle hizmete açıldı.


PAÜ Hastanelerinde başlatılan Tele Tıp Uygulaması ile tüm dünyadan hastalara; hekimler ile çevrimiçi görüşme, hastaneye gelmeden sağlık takibi yapabilme, laboratuvar sonuçları, röntgen ve MR görüntülemelerini paylaşabilme, e-reçete, e-rapor alarak evden çıkmadan hayatlarını kolaylaştırabilme imkânı sunuluyor.


Rektör Kutluhan: “PAÜ olarak çağın sunduğu teknolojik olanaklardan sağlık hizmetlerimizde de yararlanıyor ve yenilikçi bakış açımızı tüm alanlarda olduğu gibi Hastanemizde de hayata geçiriyoruz”


Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan PAÜ Hastanelerinde Uzaktan Sağlık Hizmetinin de uygulanmaya başladığını ifade ederek; çevrim içi olarak doktorlarımızla uzaktan videolu görüşmelerin sağlanabildiğini, hastaneye gelmeden sağlık takibi yapılarak şikâyetleriyle birlikte laboratuvar sonuçları, röntgen ve MR görüntülemelerinin uzaktan paylaşılabildiğinin bilgisini verdi. Rektör Kutluhan, uzaktan sağlık hizmeti ile yapılan video görüşmeler sonrası hastaların e-reçete ve e-rapor alarak evlerinden çıkmadan hayatlarını kolaylaştırabileceklerini ekledi. Rektör Kutluhan, Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine ve Denizli’ye hayırlı olsun temennilerinde bulunarak konuşmasını tamamladı.