Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seferihisar’daki yangın, itfaiye ve mahallelinin yardımlaşmasıyla söndürüldü

İZMİR’İN SEFERİHİSAR İLÇESİNE BAĞLI TURGUT MAHALLESİ’NDE BULUNAN BİR DAMDA YANGIN ÇIKTI. İTFAİYE İLE MAHALLELİNİN YARDIMLAŞMASIYLA YANGIN KISA BİR SÜRE İÇERİSİNDE SÖNDÜRÜLDÜ.

İZMİR'İN SEFERİHİSAR İLÇESİNE BAĞLI

İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı Turgut Mahallesi’nde bulunan bir damda yangın çıktı. İtfaiye ile mahallelinin yardımlaşmasıyla yangın kısa bir süre içerisinde söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre; mahalle muhtarının öncülüğündeki mahallenin itfaiye gönüllüleri, yangın tankerleriyle ilk müdahaleyi yaparak yangının büyüyüp çevreye yayılmasını engelledi. Olay yerine gelen İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri de yangına arazöz ve su tankerleriyle müdahale ederek tamamen kontrol altına aldı. Yangından dolayı can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

Reklamı Geç