Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Şehrimizin rekabet gücünü artırmak için çalışıyoruz”

Avrupa Birliği (AB) ve Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II) tarafından fonlanan, Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında uygulanan, Kütahya’da Dijitalleşme ve Yaratıcılık Ekosisteminin Geliştirilmesi Projesi (RYSOP) istişare toplantısı tüm paydaşların katılımıyla gerçekleşti.

Avrupa Birliği (AB) ve

Belediyemizde gerçekleştirilen toplantıda Başkanımız Kahveci, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uzmanları ve şehrimizdeki proje ortakları olan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, Zafer Kalkınma Ajansı, Dumlupınar Üniversitesi, Çiniciler Odası yetkilileriyle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Belediyemiz Etüd Proje Müdürlüğü ekibi ve Teknik Yardım Ekibi’nin (TAT) de katılım sağladığı toplantıda, proje kapsamında şehrimizin rekabet gücünün ulusal ve uluslararası düzeyde artırılması amacıyla ortaklık ile kurulacak olan şirket hakkında önemli konular görüşülerek karara bağlandı.

Başkanımız Kahveci, şehrimizin sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunulması ve ticaret faaliyetlerinin geliştirilmesi için iş birliği içinde çalışmanın önemine vurgu yaptı.