Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sema Silkin Ün: “Toprağın Adaletini İktidar Bekliyoruz”

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, tarım ve üretimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ün, çiftçilerin emeklerinin karşılığını almadığına dikkat çekerek, “Toprak çiftçimizin döktüğü her damla alın terinin karşılığını veriyor. Toprağın adaletini iktidardan bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Çiftçilerin Sorunlarına Dikkat Çekti

Sema Silkin Ün, Türkiye’de tarım sektörünün karşı karşıya olduğu zorluklara vurgu yaptı. Özellikle artan maliyetler ve yetersiz destekleme politikalarının, çiftçilerin üretim yapma konusundaki motivasyonunu azalttığını belirtti. Ün, “Aksi halde yakında destekleyecek çiftçi ekilecek tarla hakkında konuşulacak mahsul bulamayacağız” uyarısında bulundu.

Destekleme Politikalarının Gözden Geçirilmesi Gerekiyor

Un, mevcut destekleme politikalarının yetersiz olduğunu, bu durumun hem çiftçileri hem de ülkenin tarımsal üretimini olumsuz etkilediğini savundu. “Toprak çiftçimizin döktüğü her damla alın terinin karşılığını veriyor. Toprağın adaletini iktidardan da bekliyoruz. Aksi halde yakında destekleyecek çiftçi, ekilecek tarla, hakkında konuşulacak mahsül bulamayacağız.” ifadelerini kullandı.