Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SES Denizli: “Aile ve Sosyal Hizmetler Denizli İl Müdürü Görevden Alınmalıdır !” 

Aile ve Sosyal Hizmetler Denizli İl Müdürlüğünde mobbing, kayırmacılık, tehdit ve sürgünlerin yaşanmasına Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Denizli Şubesi tepki gösterdi. “Kindar müdür istemiyoruz” denilen açıklamada Aile ve Sosyal Hizmetler Denizli İl Müdürü Ekrem Boran ve Müdür Yardımcısı Kadriye Özer Bici’nin görevden alınması istendi. Basın açıklamasını SES Denizli Şube Başkanı Selçuk Göçer okudu. Açıklamaya BES, Tüm Bel-Sen ve Tüm Emeklilerin Sendikası temsilcileri de katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler

Ayrımcılık yapan, personeli tehditle korkutan, sürgün ve psikolojik baskı uygulayan İl Müdürü Ekrem Boran ve Müdür Yardımcısı Kadriye Özer Bici’nin görevden alınmasını isteyen Göçer, “Sosyal Hizmet alanının prensiplerini bilmeyen, mesleki yeterliliği olmayan, sosyal hizmet alanından gelmeyen, liyakatsiz ve üstten atamayla gelen Denizli İl Müdürü, gerçek sosyal hizmet emekçilerine zarar vermektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşlarında meslek kurallarını, meslek etiğini, insan hak ve onurunu korumaya çalışan sosyal hizmet emekçilerinin payına Denizli’ de; baskı, sürgün, mobbing, liyakatsiz atama, liyakatsiz yönetim, tehdit ve adaletsiz iş bölümü düşmüştür” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi;”’

Sayın Denizli Valisi’ ne Sesleniyoruz ! 

Sayın Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanına Sesleniyoruz ! 

Görevini usule aykırı yürüten, çalışanların mobbingle, baskıyla, tehditle çalışma hayatını zorlaştıran, personel arası ayrımcılık, kıyım, kırım ve keyfi sürgünler uygulayan bu İl Müdürü Ekrem BORAN ve bu kırım ve kıyım ve sürgünlere ortak olan İl Müdür Yardımcısı Kadriye ÖZER BİCİ görevden alınsın ! 

Sürgün ve tehditlere son verilsin ! 

Siyasal kadrolaşmaya ve bazı yapılanmalara son verilsin ! 

Kimsenin torpil ile korunup kollanmaksızın, adil ve eşit bir iş ortamında nitelikli hizmet sunulmasına katkı sağlansın ! 

Sosyal Hizmet Emekçilerinin sorunları çözülünceye kadar, emekçiler üzerindeki baskı, sürgün, mobbing, keyfi görevlendirmeler son buluncaya kadar mücadelemiz devam edecek ! 

Adı geçen İl Müdürü (Ekrem BORAN), İl Müdür Yardımcısı (Kadriye ÖZER BİCİ) ve atadığı liyakatsiz yöneticiler görevden alınıncaya kadar KESK ve KESK’ e bağlı sendikalar olarak fiili ve meşru mücadelemiz sürecektir !  “